7.12.2008

Something old and something new

Mä kokeilin vähän aikaa sitten Brandos.fi nimistä nettikenkäputiikkia - ihan vaan todentaakseni onko mun ystävä oikeassa. Hänen mielestään kenkiä ei voi ostaa netistä syystä, että kengillä on sielu ja niiden pitää sopia henkisesti yhteen kantajansa kanssa. Noh. En ole ihan yhtä dramaattinen mielipiteissäni, mutta myönnettävä on, että ainakin ensimmäinen pari lähti palautukseen. Mustat satiininauhoilla koristellut mokkasaappaat olivat toki juuri niin kauniit kuin kuvissa, mutta sen lisäksi, että korko oli hutera ja pohja liian ohut näille leveyksille, ne ei tuntuneet mun kengiltä. En tiedä, onko se sitten juuri sielukysymys, että joku kenkäpari vaan korjaa ryhdin, poistaa viisi kiloa ja saa ihastumaan omaan peilikuvaansa. Laitoin uuden tilauksen vetämään, jotta voin varmistua asiasta.

Sain lohdutukseksi suutarilta kirpparilöytöni Juhani Palmrothit, joilla on sielua vaikka muille jakaa. Suutarisetä oli vaihtanut näihin vintage-saappaisiin korkolaput, laittanut puolipohjat ja venyttänyt vartta, koska toistaiseksi se tulee halvemmaksi kuin pohjekirurgia. Onneksi hyvälaatuista nahkaa voi venyttää jopa viis senttiä!


Lapsilla on samoja ongelmia. Ystävä oli ostanut pienelle pojalleen kirppikseltä ihanat vanhat nahkasaappaat, mutta vetskari ei mennyt edes nilkasta kiinni. Maddella kävi tuuri, saappaat sopivat kuin valettu ja saimme ne käyttöön leasing-sopimuksella. Korjautin samalla suutarikeikalla niistä kuluneen korkolapun. Joskus vain vanhanveroinen on parempi kuin uudenveroinen.

3 kommenttia:

 1. Mä en kyllä uskalla ostaa tuolta Brandosista mitään vaikka ihana niitä kenkiä on siellä selata ;) Olen kyllä muutenkin enemmän live-shoppailija. On niitä kenkiä vaan niin kiva sovitella kaupoissa :)
  Tosin tuo Brandos käy esim. sitten, kun tietää vaikka että Pura Lopezin kengät nro 37 mulle sopii ja ne niitten kengät on muutenkin ihania, niin voi sitten ostaa suoraan tuolta.

  Ihanat muuten nuo Madden saappaat!

  VastaaPoista
 2. Oih, nyt kelpaa Mattilan töpötellä poikien perässä kun on uudet korkolaput ja kaikki.

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Apua, mulla vierähti 40 min Brandoksen sivuilla!! Nyt kuumottaisi kovasti tilata sieltä yhdet kengät, vaikka tiedänkin lestini olevan kovin vaikeaa mallia, eli on mahd 80% epäonnistua. Hyvät tuotekuvat ja paljon sellaisia malleja, mitä ei ihan joka kiskalla näe. Jotkut kengät olivat kuin karkkeja, toisaalta kenkäkaupat onkin mun candyshoppeja.
  -Krista

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...