17.12.2008

Salon Oho

Noin. Tein sitten Skidille saman minkä olen jo tehnyt itselleni, veljelleni ja ex-poikaystävälleni. Leikkasin siis tyttäreni hiukset päin persettä - jos Sylvia lukee niin tiedoksi että tuon ipanan sun käsittelyyn seuraavan kerran.

Aikomus oli hyvä. Ajattelin lyhentää otsista ihan vaan pikkuriikkisen, mutta sitten lapsi varmaan heilahti, koska mun käsihän on vakaa kuin kirurgilla, ja jouduin tasoittamisen kierteeseen. Tuolta vielä vähän, eikun nyt meni liikaa. No olisiko nyt tasainen. Ei.

Lopputulos on tämä brittiläinen feministifleda.

Kivat joulukuvat tulee. Näistä epäilemättä keskustellaan vielä.

15 kommenttia:

 1. Tahdoin ton valaisimen meidän eteiseen, mutta se ei mahtunut. Ehkä teenkin sen pojalle, hmm.

  Kiitos jouluvinkistä ;)

  H

  VastaaPoista
 2. Heh! Mä en taida jatkossakaan uskaltaa koskea otsikseen.. Ex-miehelle tein vahingossa takapotan (siis todella todella lyhyen munkki-Tuc kampauksen) kun niskavilloja lyhennellessäni innostuin kokeilemaan sellaista hienoa shinglausta (??) ja sitten sitä piti korjata ja korjata ja ja.. Raukka piti lippalakkia ainakin kuukauden.. Kas kun ei dumpannut mua. Mä olisin ehkä jo harkinnut tuollaisen tukkatuhon jälkeen..
  Nyt pojaltani en uskalla saksia kuin korvallisilta. Hiukan epätasainen leikkauskin on siinä kohtaa parempi kuin se että jäbä alkaa muistuttaa suunnilleen kahden viikon välein sitä professoria Paluu tulevaisuuteen leffasta ;)Mieheni on onneksi fiksu eika se antais mun saksia mistään hinnasta!

  Kirsi

  VastaaPoista
 3. Sattuuhan sitä. Ei tuo nyt niin pahalta näytä, se muistuttaa itse asiassa monen angstisen taideopiskelijahippitytön otsatukkaa. Itsellänikin on sellainen ollut, ja siinä on se hyvä puoli, että hiukset eivät koskaan tule ärsyttävästi silmille. :)

  VastaaPoista
 4. Tuskin tuosta nyt Maddelle suurempia traumoja jää.Ei ne paljon kummempia kampaukset ole muillakaan naperoilla. Ei se pikkuinen pää pysy niin kauaa paikallaan, että ehtis saksiaan kohdistaa oikeaan kulmaan, nipinnapin saa edes varottua ettei korvaa leikkaa ;)

  VastaaPoista
 5. Lasten hiustenleikkuu on tosissaan haastavaa. Mutta oppia ikä kaikki. Ja suloinen tyttösi on uudessa lookissaankin.

  Octo kelpaisi mullekin, vaatii vaan paljon tilaa ympärilleen.

  Kommentoi uusi lukijasi Ellu. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvänen aika. Parturissa käynti maksaa piltiltä 7 euroa ja kestää alle vartin. Tulos kestää katseen pitkään.

  Jostain syystä muksu vielä käyttäytyy parturissa kuin maailman kiltein piltti. Ei enää ikinä kotona fiskarisien kanssa telkkarin edessä.

  Vinkki: leikkipuistokeikka ennen kampaamoa/parturia, pahin riehumistarve tyydytetty.

  -Krista

  VastaaPoista
 7. buahaahaaahaa. onhan toikin lookki. mutta kuten kaikki aiemmat kommentoijat sanoivat, tuskin toi napero sitä muistaa.

  pysyviä traumoja välttääksesi, vie jatkossa kampaajalle.

  lamppu on kaunis. mun kotiani valaisee vanhempien vanha lokki ca 60-70-luku.

  VastaaPoista
 8. Hih. Onneks nätti nassu kestää ...hmm... persoonallisemmankin kampauksen. Muistuu mieleen kun isäni (silloin 40v) oli nauttinut hiukkasen viskiä ja pyysi pikkusiskoani (silloin 5v) leikkaamaan tukkansa. Hyvä tuli :D Onneks sisko ei sentään ollu sitä viskiä ottanu...

  VastaaPoista
 9. Sori nyt vaan mut mun heikentyneet lantionpohjalihakset ei kestä lainkaan Madden telaketjufemakkolookia, saati munkki Tuckia :D :D

  Mä olin lapsena jo tosi kätevä, alle 2-v:na kiipesin aamuvarhaisella keittiön yläkaapista sakset ja leikkasin itselleni otsislookin joka oli vielä enemmän Vidal Sassoon kuin Maddella... Nykyään Brasiliassa kampaajalla käyminen on tosi halpaa, ja käynkin kerran neljässä viikossa, mutta bonuksena himaan tultua saa otsalinjan saksia uusiksi, kun itseoppineella favelahiusstylistillä on jotenkin eri käsitys suorasta kuin mulla... itse asiassa viime joulun alla mun look ei paljon tosta tyttäresi nykyisestä poikennut.

  VastaaPoista
 10. Hanna, hah meillä on sama pottamaku! Tuo vaan tosiaan skidi meille jos haluat katu-uskottavuutta lookiin. ;)

  Kirsi, :D Onneksi mä en tiedä mitään shinglauksesta! Ja onneksi koti-insinööri on jo kalju (no thanks to me, though).

  GE, tota mäkin yritin koti-insinöörille selittää että eipähän tuu hiekkiksellä kukaan vittuilemaan mutta jotenkin se ei nähnyt mun pointtia. Miehet!

  Nemi76, kiitokset sympatiasta! :) Joulukuvissa pidetään tonttulakkia niin ei tarvii teininäkään nostaa esille näitä tapahtumia.

  Ellu, Tervetuloa! Ja kiitos. :) Mä vähän pelkäänkin että toi lamppu on kiva vain siellä Formwerkin sisutusmaailmassa. :/

  Krista, trust me, seuraavan kerran kun puhun hiustenleikkuusta (varmaan toi puolessa vuodessa kasvaa ennalleen) se tapahtuu oikean, koulutetun, valanvannoneen kampaajan läsnäollessa.

  I May Say, lokki!? Mutta oikeanlainen valaistus tekee huoneen, vähän kuin hiukset naisen.. Mä olen pahasti koukussa lamppuliikkeisiin.

  Anonyymi, harrastaako isukki muitakin extreme-lajeja?? :D Viisivuotiaalle vapaat kädet hiusmuotoiluun, ei ihme että tarvitsi rohkaisua!

  Anna, tossa on se hyvä puoli, että tälleen vähän vanhempana voi aina leikkiä että "niin se on tarkoituskin" kun taas 1,5 vuotias edustaa aina äitinsä näkemystä. ;)

  VastaaPoista
 11. Mun mutsi leikkasi mulle tommosen, kun olin joku 2-3v. mutta tossakin pituudessa se oli edelleeen vino. Silloin mutsi luovutti ja vei mut tutulle kampaajalle korjausleikkaukseen (hohhoh) ja kampaaja vannotti mulle, etten enää ikinä anna mutsin leikata mun tukkaa.

  VastaaPoista
 12. Meille käy aina myös noin... pitäisi klipsaista vain pikkuisen, mutta kun ei sitä koskaan saa suoraan kerralla. Mutta no hätä, tuonikäisen lapsen kohdalla persoonallinen otsis menee lapsen omaan piikkiin: "Ai ai pikku-Madde on leikkinyt kampaajaa, kuinka söpöä".

  T. kahden pitkätukkaisen tyttären äiti Anu

  VastaaPoista
 13. Annaheti, mulle tuli elävästi mieleen kun käsittelin yks sunnutaiaamu 70-luvun loppupuolella mun pikkuveljen tukan. Jossain vaiheessa se tosiaan loppuu se korjausvara.

  Anu, mahtavaa että joku muukin sortuu yliarvioimaan omia kampaajanlahjojaan. Toistuvasti. ;)

  VastaaPoista
 14. Mama,
  Isukki oli vuorotteluvapaalla ja sisäinen hippi kai puski esiin... Tukka oli aika järisyttävän persoonallinen mutta eipä tuo tuntunut ketään suuremmin haittaavan. Ja siskolikka-iltatähti oli tyytväinen kykyihinsä :D tää oli vuonna 2001 ja edelleen kiusallisen selvä muistikuva asiasta on...
  t. sama anonyymi (statisti)

  VastaaPoista
 15. Sori, kommentti tulee vähän myöhässä. Mutta kirjoittelenpa tänne sen mitä sanoin kasvotustenkin, että ei tuo otsis nyt NIIN pahalta näytä:)

  Meidän kampaamossa on yksi kampaaja, jolla on piikkisuora tukka, ja joka leikkaa oman otsiksensa aina Fiskarsseilla juuri siksi, että siitä tulisi epätasainen ja nyrhitty. Hih, tämän kertominen julkisesti ei varmaan varsinaisesti aiheuta meille asiakastulvaa, mutta kampaamon takahuoneissa nyt tapahtuu yhtä sun toista muutakin mitä ei asiakkaille kerrota:) Mutta mun ehdotus on, että menette sinne hiekkalaatikolle vaan sillä asenteella, että juuri tollainenhan siitä otsiksesta pitikin tulla!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...