30.12.2008

Pukukoppisyndrooma

Oletteko tulleet ajatelleeksi, että alet on ihan väärään aikaan vuodesta? Pahimmat läskikaudet osuu just alkuvuoteen ja heinäkuuhun.

Ehkä se riittää että ipana on edustava.

Mä ainakin ostaisin paljon mieluummin vaatteita jos ne mahtuisivat päälle. Vaikka kesäsesonki on vähän helpompi - sitä kun ei ole edeltänyt pikkujoulukausi ja pimeä syksy - ei sekään erityisen edustavaa aikaa ole. On oikeastaan suoranainen ihme, että tammikuussa myydään yhtä ainutta vaatekappaletta. Tai sitten jengi ostaa sovittamatta. Kirkas, ylhäältä tuleva pukukoppivalo nimittäin sinetöi sen, että rahat kannattaa säästää Rolffille, eläketilille tai etelänmatkaan.

Kyllä, katkeraahan tämä puhe tietysti on.

Eilisen shoppailukierroksen jälkeen päätin ostaa vain ja ainoastaan antisaltia ja jumppalippuja. Oma vika. Mitäs menin Stockalle kiertelemään puolivahingossa reippaan kävelylenkin jälkeen.

Kun sovituskopissa näkee pitkät kalsarit ja punaisen fleecepuseron Filippa K:n harmaa minihameen ja sovituskorkkareiden kanssa voi syyttää itseään, jos ei näytä Miss Maailmalta. Ensimmäinen ajatus oli, että jos tässä pukukopissa on valvontakamerat, niin vartija on kuollut nauruun.

Kävin illalla lievittämässä pahaa mieltäni verkkokaupassa. Eipähän tartte sovittaa ainakaan tällä viikolla.

5 kommenttia:

 1. Vartijaparat, kyllä niillä on nauramista, jos tohtivat kameroihin katsoa ;) Välttelen liikkeitä, joissa tarvitaan a) valtontakameroita ja b) räikeitä valoja sovituskopissa.

  Reipasta vuotta 2009!

  VastaaPoista
 2. Aihah hah, valittelin AIVAN samaa kotosalla eilen! Ja yhdistävä tekijä on Stocka! Vaan olenpa huomannut ilmiön aiemminkin; sovitteli siellä mihin vuodenaikaan tahansa, aina on alipukeutuneen ylensyöneen lumpun näköinen. Allekirjoittaneen itsetunto on niin rautainen, että syytökset kohdistuvat tavaratalon epäsuotuisaan valaistukseen, mutta kampaaja oli tilattava heti...
  Ja Susannan kriteerejä käytän itsekin!

  VastaaPoista
 3. mulle on ihan sama minä vuodenaikana niitä vaatteita ostetaan, kauheelta ne näyttää joka kerta itsensä päällä. läski on tietty kivemmannäköistä ruskeena, mut läskiä se silti on. ainakin mun reisissä ja persuksessa.

  ja itseä on syyttäminen; turhaa on syyttää pikkujouluja ja pimeää syksyä... mä vaan olen laiskanpulska ja täts it.

  VastaaPoista
 4. Susanna, mä en tosiaan tiedä miks mulle tuli mieleen et täällä on varmasti valvontakamerat vaikka en nähnyt yhtäkään. Häpeän tuottamia harhoja, ehkä.

  Polly, olemme ilmeisesti varustettuja samanlaisella itsetunnolla koska tosiaan ekaksi tuli mieleen että onpas huono peili. Vasta jälkikäteen tajusin ruveta syyttämään väärään aikaan sijoitettuja aleja. Koska MUULLOINHAN olen 175 cm / 60 kg.

  GE, et ole yksin!

  I May Say, realismi on kamalaa. Ei puhuta tosta enää. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...