21.12.2008

Isi piirtää

Tuota. Selailin yksi päivä Skidin piirustusvihkoa. Löysin sieltä seuraavat naivistis-pelkistettyä linjaa edustavat teokset.
Vihreä lienee jonkinlainen deliriumista kärsivä lammas ja oranssi ehkä kiinalainen jänis, jonka etutassut ovat surkastuneet risuiksi ja kyljessä karvaa korvasieniä.

En nyt ole itsekään mikään rembrandt, mutta on muutamia asioita, joissa Skidi saavuttanee koti-insinöörin taitotason parin vuoden sisään. Yksi on astianpesukoneen täyttäminen ja toinen on piirtäminen.

7 kommenttia:

 1. Näkisitpä meidän 1,5-vuotiaan piirustusvihon; äidinkään taidot eivät riitä kalaa, aurinkoa tai kukkaa parempaan :( Täytyy viedä Ateneumiin tutustumaan oikeeseen maalaustaiteeseen nyt kun kynä jo pysyy kädessä (edellisellä taidenäyttelyvierailulla ikä laskettiin vielä kuukausissa)

  VastaaPoista
 2. Voi kauhia.
  Meidän neidillä ei edes ole piirustusvihkoa. (Olenpa todella huono äiti.) Molemmat vanhemmat kun ovat epätaiteellisuuden perikuvia. Onneksi toisessa sukuhaarassa on sentään edes musikaalisuutta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ekopaketista :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava :)! Näen mielessäni, miten Matilda neuvoo isäänsä tiskikoneen täyttämisessä. Ja lopulta nappaa astiat itselleen ja tekee itse ;).

  VastaaPoista
 5. oh no. mun pitäs kai hankkia paperia ja kyniä mun lapselle. voi että mä oon urpo, en oo tajunnu et ne haluu jo piirtää. mä tukahdutan mun pojan luovuuden, nyyh ,(

  musta joulu.

  Hanna

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, mä luulin että ateneumista heitetään ulos jos sinne yrittää lapsen kanssa kahvilaa pitemmälle. Kiitos vinkistä!

  Äiti-Puffa, oh, jos sallit niin mä otan ton niin että mä olen hyvä äiti. Mahtavaa!

  Eleonoora, olet sen ansainnut. ;)

  Marjaana, mä näen isin roolin hyvin haastavana tulevaisuudessa. Asioita mitä se osaa tehdä oikein lienee vielä vähemmän kun mulla.

  Hanna, luulen että lilla E pääsee vielä mukaan tämän junan kyytiin. Kuten sanottu, noi oli siis ISIn piirustuksia. ;) Et ää sit luovuta jos se vaan syö niitä liituja ja heittelee niillä ohikulkijoita.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi jatkaa vielä Ateneumista: Ne jopa lainaa lastenrattaita ja www-sivuillaan opastaa (isompien) lasten reittejä (=mitä käydä katsomassa). Monet museot maailmallakin ottavat lapset erittäin hyvin huomioon. Mm. Kööpenhaminassa oli museossa lapsiosio, missä taulut oli ripustettu lasten korkeudelle ;) Vaikken osaa piirtää, arvostan taidetta ja mua on raahattu Helsingin (ja muidenkin paikkojen) taidemuseoissa vaippaikäisestä alkaen, niinpä on uskaltautunut omankin pojan kanssa lähteä taideretkille ja muihinkin museoihin (suosittelen mm. Eläinmuseota ts. Luonnontieteellistä museota)!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...