14.12.2008

Hauschkaa joulua?

Jatkan luomulinjalla. Tuolla aiemmin jo annoinkin kaiken krediitin tästä luomuinnostuksestani Kemikaalicocktailin Nooralle, joka on tarjonnut erinomaisen konkreettisia tapoja vihertää valintojaan. Kun sitten kävin Ruohonjuuressa ostamassa pari kiloa niitä pesupähkinöitä pukinkonttiin, harhailin tietoisesti kosmetiikkaosastolle, jossa oli lupaavia tarjouslappuja. Moposta näkyivät perävalot.

Tuotevalinnat ovat epäilemättä helpoin tapa vaikuttaa omaan jalanjälkeensä, ja mikä hienointa, valinnan ei tarvitse olla kompromissi laadukkaan ja ekologisen välillä. Mä olin jotenkin ajatellut, että luomukosmetiikka tarkoittaa sitä, että hiukset pestään tervalla ja naama banaanilla ja lopuksi kieritään kanamunassa. Mutta ei, ne on ihan oikean (elämän ironiaa) tuntuisia, näköisiä ja hajuisia tuotteita ihan oikeissa (jopa tyylikkäissä) purkeissa. Todella toivon, että tämä fakta on valjennut mulle viimeisten joukossa.

En uskalla suositella mitään merkkiä, koska kokemukseni on sekä lyhyt että suppea, mutta kokeilemaan kannustan, testereitä saa pyytämällä. Tykästyin itse Dr Hauschkaan, jonka valikoimassa oli ikääntyvän ihon (ilmeisesti eufemismi ei kuulu luomutuotteiden viestintästrategiaan!) tuotteita. Jos ette ole vielä kirjoittaneet pukille niin luomukosmetiikkalahjakortti on päivän sana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...