Tietoa mainostajalle ›

31.12.2008

Elämän kiusallisia tilanteita

Juoksin eilen jumpasta hikipunaisena Kampin bussiterminaalin laiturille 44, josta liikennevälineeni lähtisi minuutin päästä. Päällä oli villakangastakki, jonka alta pilkotti urheilupaita- ja housut ja jalassa mustat nahkasaappaat. Puhuin siinä hölkätessäni puhelimeen yrittäen samalla kaivaa lompakkoa käsilaukusta, jolloin jumppakassi putosi toiselta olkapäältä vieden puhelimen mennessään. Kun sain kamat kerättyä ja nostin katseeni näin samalla laiturilla jonossa parin metrin päässä pitkähkön hahmon, joka muistutti hiukan yhtä entistä poikaystävääni kymmenen vuoden takaa. Kytkin päälle vaistonvaraisuuden. Menin valomainoksen taakse piiloon ja kävin itseni kanssa mielenkiintoisen keskustelun.

- Onks toi se?! Näkiköhän se mut? Jos näki niin se valitsi muualle katsomisen, kiva.. Onko se nyt ylipäätään se?
- Kyllä se on. Ei oo vanhentunu juuri lainkaan. Pitäskö ihan vaan reilusti moikata?
- Ai täältä mainoskyltin takaa?! Emmä kehtaa, mä oon sitäpaitsi ihan järkyttävä näky näissä saksalaisesti lepattavissa saappaisiin tungetuissa jumppahousuissa.
- Tuota.. Onko sillä nyt MITÄÄN väliä miltä näyttää kun tapaa jonkun exänsä ajalta, jolla syötiin kiviä?!
- No ON! Mähän näytän ihan bag ladylta vaikka en oikeesti oo! Ja jos se ei sit kuitenkaan oo se.

- Ota selvää, pahvi! Ole nyt pliis aikuinen ja mene tervehtimään sitä, ettei tää kriisi pahene sillä että se näkee sut täällä stalkkaamassa!
- No voi prkle, mitä mä sit sanon?
- No kysyt nyt ihan vaan kuulumisia, idiootti. Sillä on muistaakseni sata kertaa paremmat sosiaaliset taidot ku sulla että todennäköisesti se vastaa jotain järkevää vaikka olisit kuinka lattea tahansa.
- Okei. Mä meen juttelee jotain kevyttä tyyliin moikkamoi ja mitäs sä oot elämässä puuhaillut.
-
Jos et parempaakaan keksi. Ei sulla ole mitään hävettävää, sähän oot menestyvä nainen mutta jumpasta tulossa ja siks vähän.. erikoinen.
- Just niin! Ai mut hetkinen.. hävettävää.. erottiinko me hyvissä väleissä? Ei kyl taidettu erota.. Joo, ei muuten tosiaankaan erottu! No huh. Onkohan se vielä vittuuntunut?
- Ai siitä että sä hoidit "hiukan huonosti" sen suhteen katkaisun? No tuskin. Olisitko ite?
- Ehkä. Mistä sen tietää miten kaunaisia jotkut miehet on..
- No aika pientä jos muistelee jotain 10 vuoden takasta sutinaa. Ja kyllähän te molemmat tiesitte ettei siitä mitään tule eli se tuskin se vuosia itki sun perään. Sitäpaitsi sillä on varmaan ihana - ja tosi paljon paremmannäköinen - vaimo ja liuta hyväkäytöksisiä lapsia.
- Niin kai sitten. Mutta jos tulee joku selkkaus ni ei noi kanssamatkustajat sitä tiedä vaan luulee, et mä oon joku vittumainen akka. Apua nyt tonne dösään pääsee sisään! Mä paljastun!
- Niin sulle käy joka tapauksessa. Ja sä OOT vittumainen akka.
- Eikä! Mä.. mä.. mä.. soitan puhelun!
- Ai Batmanille vai? Kuule, sua ei nyt ehkä voi auttaa kukaan muu kuin sä itse.
- Emmä ny sitä ku jollekin tutulle hämäykseksi. Kato, pelaan vähän lisäaikaa näyttämällä kiireiseltä.. Ei jumalauta, nyt se istu tohon ihan ETEEN ja mun täytyy kävellä siitä ohi! Voi helevetin kuustoista! Hei mä meen ton yhden läskin äijän takana. Dippadaa.. Joo täti mä tiedän et sä olit siinä eka mutta kun mun TÄYTYY päästä ton äijän takana, voin kertoo sulle joskus myöhemmin miks. --- Jes, ei moikkailua, woohoo!! Takapenkki täältä tullaan!
- No kuka tollasta kylähullua nyt ees uskaltais moikata? Toivottavasti sä oot nyt tyytyväinen?
- Olen mä aika. Nyt mun tarttee enää jännittää millä pysäkillä se jää pois. Ja jos mulla on yhtään onnea mukana niin ei ainakaan ennen mua, tai mikä vielä pahempaa, samalla. Se ois katastrofi.
- Jos sulla on yhtään onnea, tätä sun episodia ei seurannut ykskään mielenterveysammattilainen.
- Höpsis, tää meni hienosti. Mut tällä dösällä en kyllä ehkä mee enää ikinä.

*******

Aivan mahtavaa uutta vuotta 2009
kaikille aikuistuneille ja ei-aikuistuneille lukijoilleni!
Olkoon viinilasinne ylitsevuotavaisia ja elämänne ilolla kyllästettyä. :)


9 kommenttia:

 1. Sä oot Mama niin paras! Ihanaa Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 2. omg, lirahti kyllä housuun tätä lukiessa, olet yliveto! =D Oikein ihanaa Uutta Vuotta! =)

  VastaaPoista
 3. Parasta viihdetttä, mä voin jäädä eläkkeelle - sä oot mahtava! Lovee sulle ja!

  Hanna

  VastaaPoista
 4. Heheh! Miten tollaset kohtaamiset osuukin aina silloin, kun ei oo parhaimmillaan. Musta tuntuu, että aina kun olen ollut koiran kanssa risaisissa / maalitahraisissa / 10 vuotta vanhoissa rytkyissä lenkillä, tulee tuttuja vastaan. Useimmiten kuitenkin liihottelen tyylikkäissä gore-texeissäni ponnari iloisesti heiluen ja silloin ei tietty näy yhtään ketään missään! Uuden vuoden lupaukseni on seurailla sun hauskoja postituksia ensi vuonnakin!

  VastaaPoista
 5. Tää oli aivan mahtava :)! Oon ihan samaa mieltä kuin Pilami, miks kukaan ei koskaan nää kun on niissä kisakireissä kamppeissa urheilullisen näkösenä liikenteessä vaan aina silloin kun ei oo oikeen edustavana...

  Oikeen hyvää vuodenvaihdetta ja ihanaa uutta vuotta Mamalle ja koko teidän perheelle :)!

  VastaaPoista
 6. Hihii....Siis mä en uskalla edes kertoa mun omia versoita näistä neurooseista jotka liittyy ex-poikaystäviin. Muuten koen olevani tätänykyä jo melko aikuinen, mutta tossa suhteessa vajoan vielä Mama suakin alemmas. Hyvää uutta vuotta! Nähdään helmikuussa. /HM

  VastaaPoista
 7. (^_ -)

  sä kyllä osaat viihdyttää. iloista uutta vuotta sulle!

  VastaaPoista
 8. Itse olette parhaita, ylivetoja ja mahtavia. :) Mutta mukavaa jos ankea elämäni piristää jonkun päivää. ;)

  Pilami & Marjaana, tämä on mysteereistä suurin. Kertokaa heti jos keksitte kaavan jolla voi laskea ex-todennäköisyys-indeksin. ;)

  H&M, joudut kyllä joskus kertomaan mitä olet tehnyt!

  VastaaPoista

Nyt olis sun vuoro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...