11.11.2008

Ystävät, auttakaa?

Mä oon miettinyt tätä nyt muutaman päivän: en kerta kaikkiaan osaa vastata tohon äiti-puffan omituisuus-haasteeseen. Mussa ei ole mitään omituista. Yritin hakea osviittaa (=nyysiä ideoita) muiden haastettujen vastauksista, tuloksetta. Mulla ei ole mitään neurooseja, himoja tai pakkomielteitä. Mä en harrasta onnenamuletteja tai suorita mitään rituaaleja ennen nukkumaanmenoa. Mä ripustan pyykit ihan miten sattuu - tosin käännän ne aina oikeinpäin ja optimoin sen määrän mikä yhdelle narulle menee vaatteita, mutta eikös se ole ihan normaaliuden rajoissa. Aloitan Hesarin A-osasta. Olen koukussa muutamaan blogiin. Mun inho- ja lempiruoat on aika tavanomaiset enkä mä ole ainoa joka poistaa suolakurkut hampurilaisen välistä tai kieltäytyy syömästä ruokaa, jossa on ananasta. Mä oon surkea taskuparkkeeraaja, mut ei kai se ole omituista. Mä vihaan krokettia, minigolfia ja mikroautoilua. Niin kuin tuhat muutakin ihmistä.

Voi hyvää päivää. Tätä pitää nyt varmaan kysyä ystäviltä tai muilta läheisiltä. Hei te, jotka mut tunnette, keksittekste jotain? Oonks mä jossain kohtaa ees vähän outo? Kertokaa, pliis! Koska muuten mä oon vaan vähän laimee. Nice.

EDIT: niin ystävien tulis siis keksiä jotain miellyttävällä tavalla omituista. Ja muistakaa et kaikki muutkin hukkaa aina narikkalappunsa kännissä, että ei sitä.

EDIT2: Tässä ne on! I'm a creeeeeep..
1. Dallas on paras ulkomainen draamasarja ja Sue Ellen traagisin äitifiguuri koskaan.
2. Mä en voi sietää hedelmiä. Yök.
3. Mun lempituoksut on (nuotio)savu, bensa ja terva.
4. Jos mä herään Espoossa 7.30, mä olen duunissa Helsingissä 8.30.
5. Mä olen älyttömän hyvä bussimeikkaaja.

Ja tämä haaste lähtee siis eteenpäin
Inekselle
Varahvontalle
Tytölle (can't wait..)
ja Murielille.
Sorry jos olette jo tehneet tämän. Laittakaa mulle linkki siihen postaukseen. ;)

5 kommenttia:

 1. Haa, olenko eka! Olen!
  Fanitat Dallasia ja löydät alter egosi Sue Ellenistä. Vaikka tämä on itsellesi täysin normaalia, niin kyllä mä pistän sen omituisuus-listalle aika korkealle :D
  -Krista

  VastaaPoista
 2. Hyvä Krista! No, älä huoli, et ole laimee tosiaankaan - mutta kaikki mitä MÄ keksin ei vaan mitenkään sovi blogiin.. ;D

  Mutta jos nyt ottais yhden, niin en tunne ketään muuta äiti-ihmistä, joka voisi lähteä baariin ja olla katsomatta kännyä edes kerran hermostuneena (= luottaen siihen, että kyllä ne pärjää).

  Trust me; luulet tästäkin, että se on ihan normia, mutta kyllä se on positiivisella tavalla outoa. Tai ainakin erilaista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! =D Ja kiitos Inalle diskreetiydestä. ;) Tässä sitä nähdään että ne on muut ihmiset jotka määrittelee mikä on omituista. Samanlaisten kanssa olet normaali.

  Mä muuten itse keksin aamulla yhden: mä osaan meikkata tosi hyvin dösässä. Nyt on jo kolme kasassa. ;)

  Omituisia elämäntapahtumia myös löytyis, mutta ne ei suoranaisesti ole luonteenpiirteitä. Mä voisin kyllä postata parhaista paloista joskus. Esim au-pair vuodesta Lontoossa. Mikähän idea sekin oli.

  VastaaPoista
 4. oho oon saanut haasteen! Ehdin jo vähän pelätäkin tätä... =)

  VastaaPoista
 5. Joo, aloita erikoinen elämäntapahtuma-haaste, sellaiseen olisi paljon helpompi vastata! Ja muistat sit haastaa mut.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...