1.11.2008

UFFe on ystävä

Mulla on taas kerran vaan hyvää sanottava siitä, että hankkii itselleen profea shoppailuseuraa.

Ensinnäkin. Mut pakotettiin UFFiin, ekaa kertaa elämässäni. Oon jotenkin pitänyt sitä ihan kehitysmaa-spurgu-naamiaisrytky-kauppana, mutta kas, sehän olikin ihan normaali kirppis, jonka valikoima on tajuttoman laaja. Mitä kaikkea ihmiset kippaavatkaan niihin keltaisiin pömpeleihin! Siellä oli joku tyhjennysmyynti ja kaikki artikkelit maksoi max. femman. Alakerran trendiluolasta löytyi sillä femmalla kiva musta nahkatakki. Ainoa miinus tulee muovikassista, joka vois olla vähän siveämpi.

Toiseksi mut vietiin farkkuostoksille Maranelloon. Jota olin siis pitänyt miesten vaatekauppana. Siellä oli kuin olikin tarjottimella joku viisi metriä naisten farkkuja, oho. Mukaan lähti Replayn tummansiniset ja varsin kohtuuhintaiset duunihousut.

Seuraavaksi sitten ehkä Dressmaniin ja K-Rautaan.

3 kommenttia:

 1. Noihin kahteen et kyllä mun kanssa pääse ;)
  H

  VastaaPoista
 2. Aina kun mä luen muotilehdistä kuinka joku hyvän näköinen ja tyylikäs tyyppi shoppaa vain ja ainoastaan kirpparilla, second-hand kaupoissa Punavuoressa ja UFFilla, mä yritän antaa kyseisille paikoille taas mahdollisuuden - mutta mä en ikinä, koskaan ole löytänyt niistä yhtään mitään kunnollista päälle pantavaa. Kirpparillekin pitäis mennä heti kukonlaulun aikaan jos sieltä jotain kivaa aikoo löytää, enkä ole vaan saanut aikaiseksi :(
  Epäekologinen kulutusjuhla siis jatkukoon.

  VastaaPoista
 3. Hanna, voi myös olla et mut on aika helppo yllättää, mutta ei siitä olis tullu yhtä hyvä juttu. ;)

  Karina, ne tyypit niissä muotilehdissä shoppaa ihan satavarmasti muissakin paikoissa. Se on salaliitto, jotta taviksia vituttais. Toimii.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...