3.11.2008

Täällä haisee lapsiperhe

Sarjassamme neurooseja.

Meillä on alkanut haista lapsiperheelle. Tiedätte kyllä.


Lattialle väärin päin tippuneelle paahtoleivälle.
Lauteiden alla viikon maannelle maitopullolle.
Kosteille hiekkalaatikkolenkkareille.
Patterilla kuivuville kurahanskoille.

Jonkun mielestä se on varmaan tosi ihanaa ja kotoisaa. Mun mielestä ei. Mä oon jo antanut periksi sille, että olohuoneeseen on muuttanut riemunkirjava pehmoeläintarha ja astun kerran päivässä duploon, ja että joka paikassa on hiekkaa, puuroa ja sormenjälkiä.

Tästä en tingi. Mun himassa pitää tuoksua raikkaalle ihan samalla tavalla kun antikvariaatissa pitää haista luetulle kirjalle.

Koska ikkunoita ei voi pitää enää auki yötä päivää, olen joutunut turvautumaan kemikaaleihin. Olen kokeillut sataatuhatta erilaista tuoksupotpourria, -kynttilää ja ilmanraikastajaa, mutta kaikki menettää tehonsa tosi nopeasti. Sain vinkin, että jos ne lastut kastelee, tuoksut tulee uudestaan pintaan, mutta se mun laari alkoi vaan haista vähän homeelle.

Kynttilät on tehokkaimpia, mutta hyvän aromin löytäminen on vaikeaa. Citymarketissa myydään ruskeaa kynttilää, josta tulee ihana puupinon tuoksu. Kyllä se kumisaappaan voittaa.

Löysin Kämpin L'Occitanesta huonetuoksuja. Kuvassa näkyvä pullo on "talvimetsä", joka kuulemma tuoksuu raikkaasti lumelle, havuille ja vähän joululle. Ystävä kommentoi, että nyt meillä haisee viiden tähden hotellille.

Ok. Yhdessä rautayrtti-käsisaippuan kanssa voi leikkiä, että asuukin jossain ihanassa majatalossa Provencessa ja lapset on jo teinejä. Ja viinisato on tänä vuonna runsas.

9 kommenttia:

 1. Hehe, luin tosta ensin "jos ne lapset kastelee (jne)".

  Vähänkö olen kateellinen teidän 5 tähden hotellin tuoksuisesta kodista (nimimerkillä Oma kotini on lähinnä crack-luokan tuoksuinen), ja ei millään pahalla, mutta se on totta että lapsiperheiden kodit on ... tuota... omanlaisiaan. Aina kun meinaa tulla vahingossa vauvakuume, ajattelen vähän aikaa lapsiperheiden koteja ja niiden tahmeita pintoja, ja jo helpottaa.

  Mutta on lapset silti söpöjä. Teidän ainakin näyttäis olevan.

  PS. Pukki oli tehnyt hyvän valinnan, kiitos!! Paketti saapui tänään ja pääsi heti kuunteluun :)

  VastaaPoista
 2. Mä NIIN tiedän sen tuoksun. Tuulikaapissa on vaan yhdet (koon 23) kontiot ja koko kämppä haisee märälle kumisaappaalle. Yök! Pitää ostaa tytölle haisemattomat saappaat (siis paappaat) ja käydä siellä Kämpin liikeessä asap :-)

  VastaaPoista
 3. Heii!! Ihana yllätys odotti eilen illalla ovimatolla! Kiitos rannekoruista! Jos olis oma blogi niin tekisin nyt postauksen, jossa olisi kuvia kirjekuoresta, sen avaamisesta, koruista paperin päällä ja ranteessa! :) Tack så mycket!

  VastaaPoista
 4. Mahtava postaus - teit just syväanalyysin yhdestä mun perustavanlaatuisimmista peloista; nyt löytyy siis vastamyrkky siihenkin! Mies sanoo että parisuhde menee selvitystilaan sinä hetkenä kun meillä alkaa tarttua sukat parkettiin lapsen levittämän ektoplasmatahman vuoksi - meillä on siivousapua.

  tyttö - crack-luola LOL :D

  VastaaPoista
 5. Tunnistan kyllä kyseisen hajun, vaikka omia lapsia ei olekaan... mutta olin aina kuvitellut ettei omien lapsien hajuun kiinnitä huomiota vaan siihen ikäänkuin tottuisi, siitä tulisi kodin haju tai jotain? Vähän niinkuin meillä haisee kyllä ihan varmasti kissalle koska semmoinen siellä oleskelee mutta en minä sitä huomaa?

  Taisin olla väärässä... taas. Joskus pitäisi kai hankkia lapsi ihan vaan sen takia että tietäisi näitä juttuja? ;)

  VastaaPoista
 6. Noh, meillä on koira, minkä johdosta meillä on kuraa, soraa, karvoja, tassunjälkiä, kuonosta valunutta vettä ja iki-ihania spermatäpliä (jotain sieltä vehkeen päästä tiputtelee) kämppä täynnä. Toi viimeksi mainittu on lisäksi ydinräjähdyksen kestävää ainetta, joka ei lähde millään irti. Mä en varmaan edes huomaisi enää lapsesta aiheutuvaa lisäkuormitusta kodin tuoksu- ja roska-arsenaaliin. ;) Mut ihku se koira on silti!! :D

  VastaaPoista
 7. Tyttö, astetta radikaalimpi vauvakuumeen karkoitusmenetelmä on siivota se lapsiperheen koti. "MITÄ tää on!?" Ja mukavaa että Manu pääsi rakastavaan (crack)kotiin!

  Anna k., mä en tajua miks ne kengät ylipäätään haisee. Ei kait ton ikäsellä pitäis olla ees jalkahikeä?

  Via, kiva jos tykkäsit! :)

  Anna, mä en osaa päättää kumpi on epämiellyttävämpää, tahmeat kohdat vai hiekka.. Mut älä kerro sun miehelle.

  Tiina, voi hyvin olla että jotkut tottuu siihen uuteen aromimaailmaan. Ehkä mäkin lopetan taistelun jossain vaiheessa. ;)

  Pilami, mä todella tiedän mistä puhut. Mun koira kuoli 1,5v sitten 16-vuoden kunnioitettavassa iässä. Olin muutamat eritteet sen jäljiltä ehtinyt siivota. :)

  VastaaPoista
 8. Pilami: meidän perheessä vain toisesta koirasta tulee niitä täpliä (toinen on leikattu narttu). Eritteelle on jopa siskoni antamana kaamea nimi: munajuusto. Tunnetaan myös lyhenteellä MJ (lausutaan em zei).
  Se on kieltämättä pirullista kamaa, kun pääsee kuivahtamaan jonnekin (siis kaikkialle).

  VastaaPoista
 9. Kiitti vinkistä, testaan ton tuoksun oitis!

  Niin; mun kämpästä ei löydy lapsia, mutta pidän muuten vaan hyvistä tuoksuista (parfyymit, kynttilät, huonetuoksut, liinavaatetuoksut jne...)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...