21.11.2008

Kympin vauva

Finnairin koneessa syntyi vauva.

Mun ensimmäinen ajatus oli, että siellä ei varmaan saanut epiduraalia.

Toinen ajatus oli, että onpa kiva, kun 300 ihmistä kuuntelee korvat höröllä kun sä synnytät. "Jaa nyt on varmaan alkanut ponnistusvaihe?"

Kolmas ajatus käsitteli sitä, että pitiköhän sen mamman sen jälkeen palata kiltisti istumaan omalle paikalleen turvavyöt kiinnitettyinä. "Anteeksi, saisinko uimarenkaan hanurin alle ja pari konjakkia, kiitos."

Uutinen ei kerro millä viikoilla vauva syntyi, mutta ehkä kannattaa noudattaa aika tarkkaan noita raskausajan matkustussuosituksia.

4 kommenttia:

 1. Luin uutisen aamulla ja huvituin jonkun verran. Oon nimittain spekuloinut silla, etta kun taalta lahdetaan huhtikuussa kersaa Suomeen pyorayttamaan, olis tosi karseaa, jos se paattaiskin syntya ennen aikojaa jonnekin Saharan ylle. Matkustusviikot olis sinallaan ihan kohdillaan, mutta meidan suvussa on synntys ennenkin meinannut lahtea kaynnistymaan vahan ennen aikojaan... Pitaa vaan toivoa, etta koneessa on lekuri ja etta konjamiinia riittaa! Aj ettei mitaan ihan katastrofaalista tapahdu.

  Mutta pystyiko rivien valista lukemaan, etta teille olsi jo toinenkin tulossa?

  VastaaPoista
 2. Itse pohdin samoja asioita uutista lukiessani... Toivottavasti äidille ei jäänyt synnytyspelkoa, jos oli ensimmäinen lapsi kyseessä.

  Kiitos Emppa huomiosta, rupesin lukemaan uudestaan alinpia rivejä ja heräsi sama kysymys :)

  VastaaPoista
 3. Mä lukaisin uutisen työpaikkaruokalassa ja ihan oikeasti meinasin alkaa itkemään printtiversion ekasta lauseesta: " - Täällä puhuu koneen kapteeni. Hyvät matkustajat, koneessa on syntynyt tyttövauva!"
  Mulla on pms-oireita, ne selittänee salaa lounassalaattiin valutetut liikutuksen kyyneleet.

  VastaaPoista
 4. Jos täällä on joku paksuna ni se on Annaheti! :D Korjasin sanamuotoa ettei mutsi ala soittelee.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...