5.11.2008

Palkintokimara!

Uijui, mä sain kauhean palkintoryöpyn Tytöltä. Siistiä! Etenkin kun palkinto tulee tyypiltä, jota itse diggaa ihan hulluna. Mä laitan ne plakaatit kaikki tähän, koska toi mun sidebar on niin tukossa, että ne saattais jäädä huomaamatta.

Mä palaan pian siihen keille mä annan tän satsin eteenpäin. Ja sitten: siinä samassa postauksessa sai palkinnon sarjakuvablogi nimeltä Hilloa Hilloa. Mähän yritin etsiä silloin taannoin hauskaa webbisarjista, mutta en löytänyt. Nyt löysin. Nauroin silmät kyynelissä tänä aamuna tälle. Suosikki.

- Mama
(mä haluaisin oikeestaan vaihtaa ton Unfit Mamaksi, koska J.R sano kerran Sue Ellenille että "you're a drunk, a tramp and an unfit mother" - ihan niinku minä! Ja Dallas muuten tulee taas, ja hyvä luoja, että se on huippusarja. Ei meillä turhaan ollu Dallasin tunnari häämarssina.)

Ps. Iik, mun blogiin on sitten tultu hakusanalla, joka liittyy siihen c:llä alkavaan huumeseen - en voi toistaa sitä, ettei google vallan riemastu. Onneksi hakija sai vaivanpalkaksi vain linssikeittoreseptin eikä mitään pipetointiohjeita. Tästä lähtien Project Mamassa alkaa hakukone-epäoptimointi ja Alias-meininki: kaikki epämiellyttävät asiat (huumausaineet, psyykkiset sairaudet ja yhteiskunnan tabut) pitää selittää kiertoteitse synonyymeja, vastakohtia tai assosiaatioita hyväksi käyttäen. Ettei tästä vaan tuu mikään virtuaalinen.. no se sellainen siihen c:llä alkavaan aineeseen liittyvä onkalo, vähän ku Batmanillakin oli, jossa se ei-toivottu aines kokoontuu.

7 kommenttia:

 1. Se unfit mother on kyllä muuten loistava läppä, mutta pakko huomauttaa, että sä olet kyllä yksi tarmokkaimmista ja asialle omistautuneimmista äideistä, joita mä tunnen ja niitä on sentään pari. ;)

  Johan tämä blogikin sen todistaa: kun johonkin ryhdyt (vaikka äitiyteen) niin teet sen perusteellisesti mutta omalla tyylilläsi. Pisteet siitä!

  VastaaPoista
 2. Vaikka en sua samalla tavalla tunnekaan kuin Ina, niin oon silti täysin samaa mieltä. Samaan malliin vaan :).

  VastaaPoista
 3. Minun blogiini tultiin hakusanalla seksikuvat. Toivottavasti ei kauheasti pettynyt...

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 5. Inez & Marjaana, kiitos kauniista sanoista! :) Voin vain todeta, että onneksi tarmollakin pärjää, kun luonto ei hoida hommiaan. ;)

  Helena s., kyllähän noi aina vähän säälittää. Mun blogiin on tultu myös haulla "Beben tissit". Ei sekään varmaan bebesistä ja imetyksestä halunnut lukea.

  äiti-puffa, jesus maria rodriguez. Ongelma on se et mä oon tuikitavallinen. Mun täytyy konsultoida vähän kavereita ja koti-insinööriä. Palaan asiaan.

  VastaaPoista
 6. Hihii. Kävin kattomassa äiti-puffan blogissa mitä oot saanu ja ootan innolla, että paljastat pahimmat ja oudoimmat tapasi :). Niitä on aina niin hauska lukea :)!

  VastaaPoista
 7. Voi ei, se c-alkuiseen huumeeseen liittyvällä hakusanalla tännetulo on mun vika, olen lausunut sen sanat sun kommenttilaatikossa. Sun on ehkä pakko estää meikäläisen kommentointi jatkossa kun en kuitenkaan osaa siistiä suutani.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...