16.11.2008

Levyraati

Koti-insinööri on paitsi insinööri myös rock-muusikko. Hyvin lievä tapaus, ei omista pythoninnahkatakkia, eikä heitä välittömästi saloraa hotellin ikkunasta. Kokkelin virkaa toimittaa viikonloppukeskiolut.

Edellinen bändiprojekti päättyi jäsenten ajanpuutteeseen: kaksi dippainssiä, väitöskirjaa vääntävä lintubiologi, lakimies ja henkilöstökonsultti eivät saaneet kommunikaattoreitaan synkronoitua ja homma pistettiin suosiolla telakalle. Oli kieltämättä hassunnäköistä, kun äijät suhasivat suoraan palaverista, puku päällä ja salkku kainalossa treenikämpälle soittamaan.

Musiikin tekoa ei kuitenkaan saa pois ihmisestä.

Pöytälaatikkoon alkoi hiljalleen kertyä uusia sävellyksiä ja uusi kokoonpano pistettiin pystyyn viime vuonna. Nyt pukkaa taas levyä, suomenkielistä melodista rockia. Joulukuussa studioon ja eka livekeikka on Semissä 14.1.

Project Maman lukijoilla onkin nyt ainutlaatuinen tilaisuus saada maistiaisia uudesta tuotannosta ja viisi innokkainta saa lipun keikalle! Kertokaa siis tän treenikämppädemon perusteella, onko meidän perheen rahahuolet ohi vai suositteletteko vielä jatkamaan palkkatyössä? Skidi kyllä tykkää, mutta se on niin puolueellinen.EDIT: Player ei toiminut kunnolla, mutta Pollyn kommentti: "Kauniit ja koskettavat sanat, melkein haistoin meren. Soitto soi heleästi ja herkästi. Lauloiko muuten sopivan rosoinen miesääni hiukan nenään? Vaikea sanoa bändistä paljoa yhden kipaleen perusteella. Sanat, niistä kunniamaininta. Ehdottomasti edellytykset menestyä!" 

EDIT2: Tästä biisistä tuli sitten paljon enemmän kuin pelkkä demo.

Jee!

9 kommenttia:

 1. Wau... hiljaiseksi veti, juuri sen tyyppistä musiikkia josta pidän paljon. Toivottavasti suosio on suuri ja päivätyössä käynnin voi unohtaa :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis melodia, hienoa soitantaa, hyvä ääni laulajalla. Sanat meni vähän yli mun hilseen. En välttämättä jaksaisi kuunnella montaa näin mahtipontista biisiä peräkkäin, mutta kyllä tämä toimii!

  VastaaPoista
 3. Lisäpisteet pianosta. Kaunis melodia.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Irtisanoudun huomenna. ;) Ne, jotka haluaa oikeasti lipun tonne Semifinalin keikalle voi laittaa postia osoitteeseen kcjlahti@gmail.com torstaihin mennessä. Menee loppuun, se on varma.

  Vähän jäin kaipaamaan raskasta kritiikkiä. Olisi ollut kiva kuulla, jos tämä olisi jonkun mielestä ollut todella been there done that. Itse en ole ollenkaan varma onko loppulevy ollenkaan mun musiikkia mutta tästä biisistä tykkään kyllä. Kai suomirock-genressä on vähän vajetta tällä hetkellä kun siellä on joko meikkaavia poikia tai Egotrippi. Saas nähdä kuinka äijän käy.

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Sadetanssikin oli mielestäni todella hyvä, ja muutamia aivan mun suosikkibiisejä ollut kiitettävän paljon radiosoitossakin viime vuosien aikana! Joten jos sekään ei tuottanut tarpeeksi päivätyön jättämistä varten, niin herää kysymys kuinka moni suomalaismuusikko pystyy tuota päivätyötä jättämään vaikka olis kuinka hyvä ja suosittu... Tsemppiä bändille, ja loistavaa että saitte päivähoitopaikan!!

  VastaaPoista
 6. Niin, musiikillahan elää Suomessa vain Rasmuksen Lauri ja HIMin pojat. Sadetanssin breikkaus kaatui mun mielestä hyvin pitkälti levy-yhtiön tunarointiin, kohtuullinen radiosoitto ei yksin riitä jos levyjä ei saa kaupasta ja markkinointiin ei keskity kukaan. Anyway, koti-insinööri kiittää tsempistä ja toivoo että voi tarjota Sadetanssi-faneille jotain tän uudenkin proggiksen myötä. :)

  VastaaPoista
 7. Jännä yhdistelmä Ismo Alankoa, CMX:ää ja Lauri Tähkää.

  Erittäin hyvä soundi kyllä!

  VastaaPoista
 8. Tykkäsin kovin pianosta ja solistin äänestä, kipale oli varsin kuuntelukelpoinen. Lykkyä toivotan ma.

  VastaaPoista
 9. Hyvältä kuullostaa, toivotamma onnea :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...