2.11.2008

Lauantai ei armahda

Ajattelin haastaa Maikkarin oikeuteen. Uskoakseni aika moni keski-ikäistynyt ihminen, jolla ei ole lapsenvahtia, viettää lauantai-illan kotona tv:n ääressä - ja millä hinnalla! Jos et omista taivaskanavia, prime time tarjonnassa on seuraavaa:

19.30 Hyvät naiset ja herrat
Hersyvä paneelishow, jossa pureudutaan Miehen ja Naisen eroihin viikoittain vaihtuvien vieraiden osallistuessa tykitykseen.

20.00 Jackpot
Tällä viikolla studiossa jälleen kaksi perhettä, Salmi-Palosaaren perhe Vantaalta ja Mälköset Lahdesta. Haasteina Lontoon metrokartta ja frisbeegolf. Musiikkivieraana Lordi.

21.00 Julma totuus
26-vuotias kampaaja Lauren Cleri tekee julmia paljastuksia ja riskeeraa avioliittonsa tavoitellessaan puolen miljoonan voittopottia.

(lähde Tv-opas)

Kuulostaako tää teistäkin paskalta vitsiltä? Katsojien aliarvioimiselta? Ehkä jopa herjaukselta? On toki myönnettävä että Yle2 ei jää paljon huonommaksi. Estradilla: Juha Tapio ja Pekko ja Massahurmaaja. Ainoa syy, miksi maksan tv-lupaa (sen lisäksi, että en viitsi lapselle selittää miksi juuri nyt ei katsota Myyrää ja avata ovea) on Uutisvuoto.

Or is it just me?

6 kommenttia:

 1. Ei, se et ole vain sinä. Tätä terrorisointia on jatkunut jo pidempään ja koskee myös perjantai-iltaa.

  "Ihmiset ovat ulkona tai viihdyttämässä vieraitaan."

  Tarkoittaako tämä sitten sitä, että äidit ja/tai isät eivät ole ihmisiä, koska ovat kotona toivomassa, että telkkarista tulisi jotain katsomisen arvoista.

  Uutisvuotokaan kun ei kestä kun sen puolisen tuntia.

  Haloo kanavat! Perjantai- ja lauantai-iltaisin tv:n äärellä on myös älyllistä elämää...

  VastaaPoista
 2. No, it's not just you, everything IS shit - ainakin viikonloppujen prime-time-tv-tarjonta.

  VastaaPoista
 3. -S- sanoi sen mitä minäkin meinasin :D Eli perjantaikin on paskaa telkkaria täynnä. Mä en ole pitkään aikaan ymmärtänyt, miksei jotain hyviä sarjoja voi lähettää pe-la prime-timena vaan ne pitää tunkea arki-iltoihin kun ei niin jaksa/ehdi olla tv:n äärellä.
  Toisaalta, nyt voi lauantaisin katsella digiboksilta tallenteita.

  VastaaPoista
 4. Ai mutta, perjantainahan tulee sellainen mahtava ohjelma kuin Hymy pyllyyn! Onnittelen Yleä hämmästyttävästä nimivalinnasta ja ihan kohtuullisen hauskasta konseptista. Onko kukaan nähnyt?

  VastaaPoista
 5. En tosiaan ymmärrä tuota, et ole yksin! Ennen oli prime-timea se kamalaakin kamala Huuma ja nyt sen tilalla on noloushirviö Jackpot. On pakko lauantaisin turvautua R-kioskin videotarjontaan tämän takia tai turvautua kirjaan, kun muksu on saatu pehkuihin.

  Katsoin kerran tuo Jackpotin. Siinä 4-lapsisen perheen äiti opetteli joku 100 Disney-elokuvaa valmistumisvuosineen. Mitä sai äiti raadannastaan palkinnoksi? Ei mitään, mutta perhe ja isukki sai telkkarin ja pleikkapelejä. Missä oli äidin kylpyläpäivä, missä?

  -Krista

  VastaaPoista
 6. Mä katoin sen hymyn berberiin sen jälkeen, kun Maria Sid oli myös haukkunut sen nimivalintaa jossain lehdessä. Oli kieltämättä hyvä konsepti, suurin plussa Suomen luotettavimmasta Impro-sketsi -näyttelijäkaartista.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...