14.11.2008

Käpälöintihuumoria

Akateemikko Veijo Meri ja leegio miesasiamiehiä ovat pahoittaneet mielensä. Katsokaas kun Käpälä-Johanssonin ja Puutarha-Kanervan kaltaisten harmittomien veikkojen on pitänyt erota virastaan ihan vaan sen takia että naiset ovat niin huumorintajuttomia. Vanhoina hyvinä aikoina akateemikko Veijo Meren tuntemat naiset ovat kuitanneet lähentelyt huumorilla ja ronskeilla otteilla.

Huumorilla?

Perkele! Lupaan toimia asianmukaisesti heti, kun Veijo-setä asiallisesti kertoo, mistä huumori pitäisi lähtökohtaisesti ammentaa. Kohdistuuko vitsi humalaiseen suomalaisugriin? Käpälöintiin itseensä? Tisseihin? Voitko Veijo vastata ihan asap, koska mua ei naurattanut Benny Hill 80-luvulla eikä naurata vieläkään.

Ronskeilla otteilla?

Meri viittaa rakennuksilla työskennelleisiin vahvoihin naisiin. "Ne löivät takaisin, jos niitä taputteli. Nyrkillä palleaan ne huitaisivat." Sen lisäksi, että Meren ehdottama väkivaltainen käytös on ihan yhtä rikollista kuin seksuaalinen häirintäkin, en usko, että Ruotsin suurlähetystön kokkareilla oli paikalla juuri tätä toivottua naisainesta. Luotan myös siihen, että Johanssonkin tiesi käyvänsä ihan perusäreän diplomaatin tisseille.

Pyydän, pysähtykää miettimään edes hetkeksi sellasta utopistista tilannetta, jossa valtionhallinto olisi ihan normaali työpaikka. Sellainen kun esimerkiksi mulla on. Jos mä vetäisin jossain edustustilaisuudessa sutjakat muussit ja alkaisin puolihuolimattomasti toteuttaa itseäni hipelöimällä jonkun yhteistyökumppanin sukukalleuksia, niin kyllä mäkin saisin kenkää! Siinä ei ole mitään ihmeellistä.

Eritoten kun kyse on valtion virkamiehistä ja luottamustehtävistä, joiden hoitajilta edellytetään vieläpä esimerkillistä nuhteettomuutta.

Antaisit Veijo ihmisten hävetä rauhassa.


5 kommenttia:

 1. Hyvä mama! Täysin samaa mieltä.

  VastaaPoista
 2. Aamen munkin puolestani.

  VastaaPoista
 3. Veit sanat suustani. On se kumma, kuinka nämä miehet vähättelevät kaikkien suomalaisten perustuslaissa määriteltyä oikeutta koskemattomuuteen.

  VastaaPoista
 4. Kaikenlaisia ajatuspieruja sitä Akateemikoiltakin pääsee. Piti oikein kahdesti lukea tuo sama Iltiksen juttu, että mitä ihmettä se Meri horisee.

  Hyvin kirjoitettu tuo päreesi, eipä muuta sanottavaa.

  (Ja nyt vielä rupes naurattamaan, kun kuvittelen itseni firman pikkujouluihin kollegoiden kulkusia kilisyttämään.
  Ihan absurdi ajatus, joten ei pysty kyllä eläytymään noiden tissimiesten ajatusmaailmaan.)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa että en ole yksin. ;)

  Kiki, niin siinähän se just on että kasseille käyminen olisi naisen tekemänä suorastaan huvittavaa, mutta yhtä kaikki, kyllä mut silti katsottaisiin sopimattomaksi asiakastyöhön, se on saletti.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...