26.11.2008

Hyvin pienen ponin häntä


Tsekatkaa, sille saa ponnarin! Mikä kehityksen merkkipaalu!

Sen lisäksi, että kasvatan Skidistä kenkäfriikkiä, aiheutan sille myös jonkinlaisen hiusfiksaation vääntämällä sille ponnareita, saparoita ja pantakampauksia ja muotoilemalla otsista kerran viikossa.

Ostin jo shampoonkin (sellaisen ihanan eko-luomuversion), lähinnä siksi, että voi ei lähde tukasta pelkällä vedellä. Ennen päivähoidon aloittamista vois myös käydä yhdessä kampaajalla. Jos aikoo aiheuttaa pahennusta, on syytä tehdä se tyylikkäänä.

Ps. Kertokaa muuten, miks kaikilla lapsilla on tollanen rumppamaha, oli ne sitten kuinka luikkuja tahansa. Senkö takia, että ne saa näytettyä napaansa helpommin?

Pps. Arvatkaa onko vaikea löytää housuja pikku käpylehmälle. On.

12 kommenttia:

 1. Ooh, pidä vaan varasi. Omalla äidillä on edelleen fiksaatio hiuksistani. Äiti on nyt 57, joten voit päätellä etten itsekään ole enää ihan lapsonen. Sen sijaan hiustraumoja voi aiheuttaa myös täysi-ikäisille lapsille.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kuva :)! Ja oikee ponnari, eikä mikään sellanen, joka pysyy kiinni pelkällä tahdonvoimalla. Sellasia näkee välillä aikusilla, jotka yrittää kasvattaa hiuksiaan.

  VastaaPoista
 3. "Rumppamaha" johtuu siitä, että taaperoilla vatsalihakset on vielä kehittymättömät. Eli ei kannata pistää Maddea vielä kuntosaliketjun vuosijäseneksi :)
  -Krista

  VastaaPoista
 4. Ihana! Meidän tyllerö ei suostu ottamaan hiuksiinsa mitään ylimääräistä tavaraa, että mun täytynee odottaa vielä jonkun aikaa noiden lenksujen kanssa :(
  Meillä tuota mahaa kutsutaan killikaksi :) Ja joo, onhan sitä napaa helppoa näyttää siitä. Bellan nykyinen univormu on sukkahousut+tunikamekko. Se toimii hyvin killikan kanssa ;)

  VastaaPoista
 5. Hurmaava pikkuneiti! Meillä oli veljeni kaksivuotias blondi pikkuprinsessa (kruununaan puoleen selkään ulottuvat, vitivalkeat ja paksut kiharat) viikon hoidossa. Yksi aamu kun laitoin lettejä tyttöjen hiuksiin, oma tyttäreni kolmevuotta (päässään ohuet, maantien väriset ja piikkisuorat haituvansa) kysyi:'Äiti minäkin haluaisin tuollaiset prinsessahiukset, äiti saisinko?' Olihan vaikeaa sopertaa, kyllä sinunkin hiukset vielä kasvaa tyynnyttelyä, kun mieltä kaiveli pelästys siitä, että joko noin pienen kullanmurun pitää tuntea ulkonäkö paineita.

  Itseäni ei voi naiselliseksi sanoa eikä meille juuriaan prinsessa kirjoja osteta, mutta silti tyttäreni suorastaan jumaloi kaikkea kimaltavaa ja vaaleanpunaista, kauniita kenkiä, koruja ja mekkoja. Neiti ei kertakaikkiaan suostu laittamaan päälleen mitään mikä ei ole pinkkiä tai kimaltele. Ja nyt en liiottele, pikkuhousuista kurahousuihin pitää kaiken olla nättiä, tai niitä ei pueta päälle. Ei sitten millään!

  Joten ihan ilman äidin esimerkkiäkin, joissain tytöissä vain asustaa sisäinen pikkuprinsessa.

  Nemi

  VastaaPoista
 6. Meillä Elmoa kutsutaan kellikkamahaksi. :) Vastalihasten kehittymättömyyden lisäksi pönotys johtuu siitä, että sisäelimet ovat pienellä suhteessa isommat kuin isommalla. Elmollakin pönöttää, vaikka siellä mahan alla on yksi munuainen vähemmän kuin muilla...

  VastaaPoista
 7. Ihana!
  Meillä ei saa tukkaan laittaa mitään, paitsi neiti pömppömaha itse puuroa (tai muuta ruokaa). Tukankampauskin saattaa viedä yllättävän pitkän ajan ja vaatia monta mielenkiintoista esinettä kuten hammastahnatuubeja.
  Meillä on selkeästi kasvamassa kenkäfriikki. Äidin kengät feikki-Crocseista mihin tahansa saapikkaisiin on ihquja! Suosikkina MaijaPoppaskorkoiset saapikkaat, jotka eilen ottivat ja rikkoutuivat ihan äidin omassa käytössä. Joudunko nyt varaamaan lapselle terapia-ajan moisen traumaattisen tapahtuman takia?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, hitto jos vaivalla vääntää skidin niin on oiekus ja kohtuus että pääsee jotain saavuttamattomia unelmia sen kautta toteuttamaan. ;)

  Marjaana, juu, aito ja oikea!

  Krista, ok! Helpottavaa, että toi ei siis ookaan perinnöllistä. ;)

  Karina, ei Maddekaan suostunut ennenkuin tein numeron omasta ponnaristani. Sitten kyllä piti saada. O_o Ja isille huomautellaan nykyään että ei ponnaa. Jozoa haavoihin.

  Nemi, ohhoh - mitä vastasit? Itse syvästi vaaleanpunaista vihaavana odotan millaisia taistoja saan jossain vaiheessa Madden kanssa käydä..

  Anu, oh, lisää tiedon jyväsiä! Jotenkin noi lasten mahat on vaan tosi koomisia!

  Äiti-Puffa, toi kenkäkiinnostus on helppo kääntää hyödyksi: vähänkin kärttyisälle lapselle vaan koko kenkäarsenaali eteen niin johan on puoli tuntia rauhallista. Ihme etteivät neuvolassa tätä kerro.

  VastaaPoista
 9. Joo toi maha korostuu, kun ipana juoksentelee nakuna, kun ei ole vaippaa tasapainottamassa sitä keskivartaloa.
  Mutta mitä tarkoittaa se, että meidän ipanalla on tavalliset, resoreilla varustetut verkkarit (á la Lindex tms) aina polvihousuversioina? Vaikka ostaisin kuinka isot byysat, ne lahkeet kuroutuu painovoimaa uhmaten aina polvitaipeisiin? Minen tajuu.

  Todella ihana ponnari, F antaa laittaa päähänsä vaan mun kultaisen hiuspannan, jossa se näyttää joltain scifihahmolta.

  VastaaPoista
 10. Voi miten suloinen Madde on ♥

  VastaaPoista
 11. Annaheti, meillä käy kyllä samalla tavalla tavalla! Jotenkin se onnistuu aina hinkkaamaan ne saksalaistyylisesti polvihousuiksi.

  Piritta, kiitos. :)

  VastaaPoista
 12. Onpas söpö tyttö!
  Blogisi on myös hauska. :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...