3.10.2008

The théhuone

Musta on tullut tee-snobi. Ei maistu enää Liptonit, ei. Meidän firmaan hankitaan nykyään (irto)teet Théhuoneelta (Erikinkatu 12) ja mä olen täysin addiktoitunut Aloe Vera Ginseng Green teehen. Kyseessä on virkistävä ja aromaattinen vihreä tee, jossa on makuina maté, kaneli, lakritsijuuri, fenkoli, ginseng ja punaherukka. Maistuu oikeasti hyvältä, eikä siltä että olisi haukannut saunavastaa.

Suosittelen Théhuoneella käyntiä etenkin jos ei ole mikään teen ystävä. Ihanat tuoksut ja ystävällinen palvelu nimittäin aivopesevät sellaiseksi ihan tuossa tuokiossa. En usko että kukaan on pystynyt kävelemään sieltä ulos ilman rapisevaa teepussia, jonka kylkeen on käsin kirjoitettu missä lämpötilassa kyseistä teetä pitää hauduttaa ja kuinka kauan. Ihanaa.

6 kommenttia:

 1. I agree with this post.

  PS Valehtelevatko mun vanhat silmäni vai oletko muuttanut fonttia?

  VastaaPoista
 2. Fontti on sama joten öögat laskevat luikuria. Vaihdoin taustan valkoiseksi joten fontti vain näkyy paremmin. Syyssiivous nääs. ;)

  VastaaPoista
 3. Mutta tuliko Mamasta thén juonnin yhteydessä suomenruotsalainen? Jos ollaan edelleen stadissa, taitaa täältä löytyä vain EErikinkatu (på svenska toki Eriksgatan) LOL

  VastaaPoista
 4. Hmh. Mä kävelen joka päivä ton kadun ohi kaksi kertaa ja silti kirjoitan sen yhdellä e:llä. Olen varmaan sydämeltäni suomenruotsalainen. ;)

  VastaaPoista
 5. ThéHuone on kyllä erinomainen liike. Menee hetki eri laatuja maistellessa :)

  VastaaPoista
 6. ja nyt heidän tuotteitaan saa kätevästi netistäkin, www.teekauppa.fi

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...