2.10.2008

Telanne ja tilanne päällä

Tää maa alkaa pikkuhiljaa tuottaa sellaisia uutisia, että en oikein tiedä mikä mua täällä pitää. Viimeisimpänä nyt tämä Alma Median ja Johanna Korhosen päätoimittajakohu.

Mun ensireaktio oli järjetön tuohtumus, mutta sitten iski epäusko. Eihän tää voi olla totta, eihän? Ei kai kohtuullisen suuri työllistäjä voi olla niin debiili, ettei tunne laillisia irtisanomisperusteita?

Jos hakijan puolison poliittinen aktiivisuus (tai sukupuoli vaikkei sitä ääneen sanottaisikaan) todella olisi vakava este työsuhteelle, on hakijoiden taustat syytä selvittää jo rekrytointiprosessissa sen verran tarkkaan että yllätyksiä ei tule. Jälkikäteen se on vähän nihkeää.

Jossain vaiheessa mainittiin luottamuspula. Juu. Se varmasti tulee puolin ja toisin, jos pelisääntöjä muutetaan kesken leikin, mutta eikös silloin ensimmäiseksi olisi lähdössä ollut Korhonen - oman etunsa nimissä?

Ja jos Telanne katsoi pitävänsä Lapin Kansan puolia niin miksi toimituskunta vaatii Telanteen eroa? Ei mene jakeluun.

Telanne saa kyllä tämän kommentointipäivän päätteeksi pyyhkiä suunsa vessapaperilla, sen verran ruskeita syitä hän on tälle kohulle kertonut. Tässä on nyt joku bernhandilaisen kokoinen hurtta haudattuna, mutta luotan siihen, että se kaivetaan esiin.

2 kommenttia:

  1. Millainen kamera sinulla on? Kun nuo matildastasi otetut kuvat näyttää niin hyviltä.

    VastaaPoista
  2. Hihi. Ottaen huomioon että Maddesta on noin 100 000 kuvaa ja vain 20 niistä on esittelykelpoisia, en menisi kehumaan sen enempää kameraa kuin kuvaajaakaan. ;) Kamera on Kodakin Easy Share tai kännykkä e70. Osa on myös mummin kamerasta.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...