24.10.2008

Se on geeneissä!

Lainaan taas vaihteeksi Hesaria, jossa uutisoitiin suomalaisten geeniperimästä. Siellä oli mm. tällainen riemastuttava tieto:
Suomalaisten geneettiset juuret ovat tutkimuksen mukaan enimmäkseen Keski-Euroopassa. Itäisen vaikutuksen osuuden tutkimuksessa mukana ollut tutkija Tuuli Lappalainen arvioi alle kymmenykseksi.

Keski-Euroopassa! Mä tiesin! Mä oonkin oikeasti läheistä sukua pitkäsääriselle ranskattarelle enkä millekään tunnevammaiselle ja pyylevälle fennougrille, hahaa. Ja ilmankos mä viihdyn leudossa ilmastossa ja vin rouge maistuu - se on kuulkaa mulla perimässä! Ja miten hienoa, että mukasuomalainen kossukulttuuri on tässä valossa vain jotain ryssiltä opeteltua, josta voi oppia poiskin. Tai vaan ton kymmenyksen oma henkilökohtainen ongelma.

Jutussa ihmeteltiin myös suomalaisten kahtiajakautuneisuutta:

Itä- ja Länsi-Suomen geneettiset erot hakevat vertaistaan Euroopassa. Tuo raja on havaittu useissa eri tutkimuksissa. Geneettinen rajavyöhyke - tarkka raja se ei ole - halkaisee maan Suomenlahden pohjukasta Pohjanmaalle. Samoilla linjoilla kulkee itä- ja länsimurteiden raja, jota noudattavat monet folkloristiset ja antropologiset piirteet.

Ja sitten ne yrittää selittää miksi näin on käynyt. Arvon tutkijat, sehän on päivänselvää. Koska muut puhuu hassusti! Mä yritin kerran deittailla tamperelaista kundia, mutta ei se oikein kantanut, kun se suhde oli mulle vaan elävää Kummelia. Täytyy kontaktoida tota tutkimusryhmää niin voivat lopettaa mun verorahojen haaskaamisen ja järjestää päivähoitoa. Illalla aion kohottaa lasia mun juurille, alles klar & bon voyage!

2 kommenttia:

  1. Hei aivan asiasta kukkaruukkuun, säkin taisit olla niitä, jotka kiroilee lastenvaateketjujen enimmäkseen idioottimaista tarjontaa. Tsekkaa tän blogin lastenvaatepostaukset:
    http://elohiiri.blogspot.com/search/label/Lastenvaatteet

    ihan mielettömiä. Ihania. Kauniita.

    VastaaPoista
  2. Muistit oikein! Aika kivoja, kiitos Annaheti. Muistaakseni Sisukas.netissä on tänä viikonloppuna Kik Kid ale.. Mutta mulla on palkkapäivä vasta ens viikolla.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...