11.10.2008

Rahat takaisin

Tytär oli tänään ensimmäistä kertaa konsertissa. Skidin tarkkasilmäinen mummi oli havainnut, että Tapiolan kulttuurikeskuksessa on joku Ystävyyden talo -niminen lastentapahtumaviikko, jossa on ihme kyllä ohjelmaa myös alle 3-vuotiaille (lisätiedot täältä) ja ostanut liput. Konsertin kuvaus kuului:


Taapero-konsertti.
Myyrä-musiikkia kaikkein pienimmille.

Myyrä-musiikkia! Miten mahtavaa! Olisin voinut itsekin mennä mukaan, koska diggaan kyseisestä tsekkikontiaisesta ja ohjelman musiikista aika tavalla.

Onneksi en mennyt. Vältimme näin kiusallisen keskustelun lipunmyynnin (ja epäilemättä myös järjestysmiesten) kanssa siitä, miten paljon ihmistä ja vielä lasta voi johtaa harhaan että huijauksen määritelmä täyttyy.

Kyseessä ei ollut ollut sama myyrä.

Panostus oli kuulemma muutenkin ollut keskinkertainen, mutta Skidi oli kuitenkin seurannut tämän kilpailevan päästäisen musiikkia hyvin keskittyneesti. Ja jopa taputtanut.

Ärsyttävää joviaaliutta. Pitääpä nostaa reklamointitaidot jo tämän vuoden opetussuunnitelmaan jos kerta oikeuksien puolustaminen on tullut jo ajankohtaiseksi.

3 kommenttia:

 1. "Kilpaileva päästäinen"?! Ihan killeri!! Myyrää ei voita kukaan, opeta heti Maddea kunnioittamaan, taputtamaan ja kumartamaan vain ainoalle oikealle Myyrälle! ;D T. Reliikki-täti 70-luvulta

  VastaaPoista
 2. Eipää ihme, että ärsyttää.
  Jo 10 minsan brainstormingin tuotoksena olisi luullut konsertin järjestäjien löytäneen vaihtoehtoisen kuvauksen sisällölle, jotta väärinkäsitykseltä olisi vältytty. Ehkä haluttiinkin johtaa harhaan? Lippu tanaan ja barrikaadeille vaan! Oikea Myyrä rocks!

  VastaaPoista
 3. Reliikki-äiti 70-luvulta komppaa kommentoijia. Onhan siinä tietysti hyvätkin puolensa että lapselle kelpaa kaikki (for now..).

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...