15.10.2008

Muovikassi

Tämä muovikassista inspiraationsa ottanut nahkainen olkalaukku on lähes pakollinen asuste niille, jotka eivät omasta mielestään mitään muute tee kuin kanna ruokaa perheelle kotiin.


Täydellinen ruuhkavuosi-statement. Ja toimii todistettavasti läppärilaukkuna, jumppakassina ja varmaan myös hoitolaukkuna (vrt se mun satasen hoitolaukku, jota ei voi käyttää missään muussa tilanteessa ja joka on nykyisille kamoille liian pieni). Ja tietty sinne mahtuu myös pari litraa maitoa ja kilo perunoita.

Laukku on täältä. Omistaja pulitti siitä alessa abt 120 einaria, joten normihinta on kalliihko. Mutta maksaa se muovikassikin.

7 kommenttia:

 1. Onnittelut mainiosta laukkumausta (onko se sana?)! Mulla on semmoinen minikokoinen muovikassilaukku ja se on tilaihme. Pitkään haaveilin tommosesta oikeankokoisesta, koska siihen mahtuisi mitä vaan, mutta ne oli aina liian kalliita tai liian sinisiä ja sit menin ostamaan tylsästi italialaisen mustan laukun. Hankin tuon _heti_ kun saan taas ostaa laukkuja.

  VastaaPoista
 2. Onpas tyyristä. Ja vielä valkoinen. Meillä käytetään vain kangaskasseja, koska ne menevät vaunujen pohjalla vähitellen niin kaameaan kuntoon, että on pakko heittää pois. Mutta ainakin maatuvat!

  VastaaPoista
 3. Noita on eri värejä. ;) Eiks nahkakin maadu?

  VastaaPoista
 4. Se on hurjan style ja ostopaikka näyttää inspiroivalta!
  Miten kätevää: kun valkkaa valkoisen, saa samaan syssyyn myös harmaan ja pilkullisen - allekirjoittanut ainakin ;) Eihän hinta sitten enää tunnu pahalta?

  VastaaPoista
 5. Lumi-laukut on kyllä kauniita..mäkin haluun!

  VastaaPoista
 6. Mulla on se ikävä tilanne että sain syntymäpäivälahjaksi Muxartin tekeleen (joka maksoi Ziossa sen Barcelonan matkan verran) ja lupasin pyhästi että en koskaan enää käytä muita laukkuja.

  Tiedän. Se nyt vaan on tyhmää lupailla liikoja.

  VastaaPoista
 7. "Maksaa se muovikassikin"

  IHANA!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...