31.10.2008

Life is good, hemline short

Perjantai. Liksapäivä. Vapaailta. Life IS good!

Mä laitoin juhlan kunniaksi päälle sen Gaudetesta shoppaamani mustan trikoomekon ja saappaat. Sain palautetta, että "Ohhoh, älä vaan kauheesti kyykistele!" Kas, kun ihminen, joka on tottunut pitämään turvallisia ja luotettavia pitkiä housuja, ei muista, että se helman ketku hiipii salakavalasti vesirajaan heti kun vähänkin liikahtaa. Olen nykinyt neuroottisesti helmaa alas koko päivän. Tosi eleganttia. Kunnia menee, mutta maine kasvaa.

Tänään mennään vähän shoppaamaan Hannan kanssa. Aion ostaa saappaat, farkut, skumppaa ja taksin kotiin. Ehkä myös glögiä.

Hauskaa viikonloppua ja pyhäinhenkilöidenpäivää! Muistakaa käydä Alkossa tänään, ettei tartte aloittaa marraskuuta kuivin suin.

1 kommentti:

  1. Mä ostin Gaudeten viereisestä kaupasta DKNY:n mustan neulemekon. Mä oon aina luullut, että se on mummokauppa, mutta koko päivän kaupoissa kierreltyäni ja vihdoin siinä ikkunassa sen täydellisen mekon nähtyäni oli pakko mennä sinne sisään. Onneksi menin. Siellä oli muitakin ihania mekkoja, mutta nyt ei tili taipunut kuin yhteen.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...