8.10.2008

Konttorityö armahtaa

Tänä aamuna tuli mieleen, että on se vaan kiva olla konttorihommissa. Vaikka se on tylsää sisähommaa, joka pyörii paltsujen, printterin ja läppärin ympärillä niin en valita. On nimittäin hiton paljon helpompaa olla väsyneenä konttorirottana kuin kentällä. Luulen ma.

Maddella on nimittäin nyt joku yökiljahteluvaihe meneillään. Vaikka kiljuntaan ei sen kummemmin enää reagoida niin kyllä siihen silti herää eikä ehkä heti saa unen päästä kiinni. Ja aamulla väsyttää saletisti. Töissä sitä on koko päivän tehokas kuin hattivatti ja yksinkertaisiimpaankin hommaan menee tuplasti aikaa. Haastavinta on asiakaspalaverissa yrittää peitellä järkyttäviä naamaa repiviä haukotuksia vaikuttamatta tylsistyneeltä ja menettämättä asiantuntijastatustaan. Onneksi työaikaliukuma pelastaa kolmelta.

Mut miettikää millaista olis väsyneenä vaikka rakennustyömaalla.

Hetkinen, panostinko mä jo ton räjäytyksen? Ja ajastinko sytytyksen? Ei hitto. En voi mennä katsomaan jos se vaikka onkin jo ajastettu. Perhana. Varmaan se hälytyssireenikin pitäis asettaa mut nyt ei kyllä mitenkään jaksa. Eikä oikein voi kun ei tiedä milloin posahtaa.

Tai uutistenlukijana.

Peittääköhän kaksi kiloa meikkiä nää silmänaluset. Tuskin. Taas saa katsojapalautetta että uutistenlukija on krapulassa. No nyt tää alkaa. Hei mikä kamera? Missä prompteri? Alota sä vaan joo. Hyvää yötä. Eiku iltaa!!

Tai lääkäri. En uskalla edes ajatella.

Mikäs leikkaus tää nyt olikaan.. Kehtaanko kysyä tolta hoitsulta..? En, luulee vielä että oon kännissä ja valittaa. Yritän vaan arvata ilmeistä. Jos vien skalpellin tähän umpisuolen päälle..? Ei, selvästikään ei tämä.

You get the picture. Oikeastaan kaikki ihmiset pitäis siirtää konttoritöihin niin kauan kun lapset on pieniä. Me kun ei voida edes rättiväsyneinä aiheuttaa kauheasti vahinkoa. Tosin se yksi pörssimeklari, joka heitteli palloa toimistossa, voisi olla eri mieltä: se pallo lensi nimittäin näppikselle ja kuittasi jonkun miljoonan euron osakekaupat. Mutta fyysisiä vammoja ei raportoitu.

10 kommenttia:

 1. Tell me about it! t. uutistenlukija

  VastaaPoista
 2. Mä en ole ikinä pystynyt ymmärtämään, miten pienten lasten vanhemmat voi käydä töissä, missään. Valvoin viime yönä peräti tunnin verran muuten vaan ja nukuin yht. noin 6 tuntia (mikä on siis lasten vanhemmille paljon) ja oon AIVAN silmät ristissä. Voimia.

  VastaaPoista
 3. Aamun Fingerpori liipaa aihetta, kyllä taas nauru maittoi!

  http://www.hs.fi/fingerpori/

  VastaaPoista
 4. siis teilläkin!
  sitä yöshittiä on näillä ikätovereilla enemmänkin liikeellä.

  VastaaPoista
 5. Ina, mä luulen että mä oon aikaisemminkin ollut ihan yhtä väsynyt mutta oon vaan conveniently unohtanut. ;)

  Irma, toi Fingerpori on joskus niin hyvä että meinaa tulla housuun! :D

  V.S.R.J: Kyllä. Voisiko joku kertoa miksi mä jatkuvasti kuvittelen näiden vaiheiden loppuvan?

  VastaaPoista
 6. Joku vaihe se on silloinkin, kun nää täyttää 18. Ei ne lopu ikinä.

  VastaaPoista
 7. Joo, oon oikeesti, siis uutistenlukija. Lapsia ei kyllä vielä ole, mutta eikös se ole ihan sama mistä syystä ne yöunet jää katkonaiseen 2-3 tuntiin. Siis lapsen takia vai armottomasti neljältä soivan herätyskellon. Lopputulos on kuitenkin sama.

  VastaaPoista
 8. Anu, niin se varnmaan menee. Mutta silloin ei voi enää syyttää HAMPAITA. ;)

  Uutistenlukija, mä otan todella osaa. Jos hyviä puolia (väkisin) etsitään niin jos joskus aiot laittaa kromosomit kiertoon, olet jo ihan pro herääjä. :)

  VastaaPoista
 9. Voi apua, antakaa jotain toivoa väsyneelle että joskus tässä elämässä saa vielä nukkua...?!? Ja kohta alkaa se hampaiden teko, joten meillä sitä voi syyttää lähitulevaisuudessa. Toivottavasti ei tosiaan sit enää 18 vuoedn kuluttua... :-/

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...