5.10.2008

Kirjablogi kiireiselle

Koska teistä ilmeisesti löytyy myös kirjojen ystäviä, ajattelin suositella yhtä uudenkarheaa kirjablogia. Ainakin mulla on nykyisellään haasteita tän vapaa-ajan kanssa ja olisi kiva käyttää se lukemiseen valittu ilta mieluummin hyvään kuin paskaan kirjaan. Lisäksi tarvitsen joka vuosi joululahjavinkkejä, jos haluan ostaa muutakin kuin uusimman Remeksen.

Kirjoittaja on hyvä ystäväni (tietty) ja kirjallisuustieteen maisteri, joka työskentelee kirja-alalla ja harrastaa lukemista laaja-alaisesti - substanssia siis löytyy. Hän kyllästyi vuosi toisensa jälkeen esittelemään yöpöytänsä valikoimaa jokaiselle tutulleen erikseen ja pisti pystyyn blogin. Kiitämme siitä. :)

1 kommentti:

  1. Kiitos on kyllä toisessa päässä - ilman Maman it-tukea ja mahtavaa kaikkien bloggaajien äiti -esimerkkiä ei olisi tämä humanisti saanut aikaan edes tota maailman helpointa blogia, joten kiitos Mama! :) Nyt pitää sit vaan vissiin ehtiä lukeakin jotain; kirjamessukuukautenahan alan ihmiset ei tunnetusti todellakaan ehdi lukea muuta kuin messukeskuksen spämmiä (ja god knows että sitä riittää), mutta onneks on lukukokemuksia varastossa.. ;)

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...