1.10.2008

Insinööri ja amatööri

Kun otetaan diplomi-insinööri ja yksivuotias ja käsketään niiden elää puoli vuotta toinen toistaan tukien ja maailman menoa opetellen, käykin niin, että kesken aamupalaverin puhelin piippaa ja saan lukea uudesta tutkimuksesta:

Pyrin hahmottamaan m:lle ak-barometria (ak = aamukakka). Mittaan viikon kuluessa ajallista kakkaetäisyyttä aamupalasta, ja toisaalta kellonaikaa, jolloin kakka putkahtaa pylleröstä. Tällä pyrin etsimään sitä aikaikkunaa, jolloin potalla tulisi istuksia. Työoletukseni on, että kakkavaihtelu on vielä liian pitkä istuttavaksi, mutta keskimääräinen etäisyys aamupalasta on 45 min. On vaikeata arvioida luumukonsentraation merkitystä tutkimuksessa. Tänään tulos oli 9:20, +15 min.

Harkitsin viestin lukemista ääneen.

On mielenkiintoista nähdä, mitä tuloksia tämä kakkalaboratorio saa aikaan. Koska itse humanistina keskittyisin seuraamaan lapsen kielellistä (kuten sanaa "kakka", joka esiintyy aika usein ennen kyseistä toimitusta) ja eleellistä (lapsi muuttuu rauhattomaksi , pysähtyy ja alkaa punehtua naamasta) viestintää. Mutta kukin tyylillään.

6 kommenttia:

 1. Mahtava hengentuotos aamukakasta ja vielä tekstiviestinä! Meillä kakkakeskustelut ja -havainnot menee aina näin: Onks kakkaa tullu? Haiseeks täällä? Vain kerran on saatu pottaan saalista, mutta sehän oli pelkkä sattuma!

  VastaaPoista
 2. Insinööri ajattelee niinkuin insinööri. Olisi liian ilmeistä seurata kielellistä ja eleellistä viestintää, siinähän ei ole mitään teknistä :D

  VastaaPoista
 3. sun mies on ihana.

  VastaaPoista
 4. Jee, sun blogi on kyllä jopa hauskempi kuin mun blogi! Lisäksi on pakko kommentoida vanhemmassa tekstissä mainittuun hopeakultakimalteiset Asicsit -asiaan että AAMEN!!! Myös mun äijällä on sellaiset. Enkä kykene ymmärtämään että a) miksi, MIKSI sellaisia valmistetaan (ei kai se hopeamaali voi sen aerodynaamisempaa olla kuin muutkaan värit) ja b) miksi KUKAAN ostaa sellaisia, varsinkaan oma mieheni. Jos vielä joskus näen ne sen jalassa niin sen ihmisen sex appeal on mun silmissä iäksi kadonnut, samaan paikkaan kuin kunniotukseni häntä kohtaan.
  Ai niin, mutta pointtini siis oli että tää on mahtava tää sun blogi.

  VastaaPoista
 5. Ebba, uskon vakaasti että pari kk hoitovapaata saisi jokaisesta iehestä esiin pienen tekstaajan. ;)

  Hanski: ongelma on siinä että kun kyseessä on vielä TKK insinööri niin käytännön hommista ei koskaan tule mitään. :D

  Heh, Rousku näki tässä myös jotain hellyttävää, kuin myös yours truly.

  Tyttö: I wish! Sinä ja varahvontta ootte mun ehdokkaat Euroopan hauskimmuksi naisiksi.

  VastaaPoista
 6. Oooh, hyperventilaatio ja nauruunrepeäminen. :D

  terv. Kiki the DI

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...