6.10.2008

Hyvä että tuli puheeksi

Vitsi, liki nelkyt vastausta! :D Lämmin kiitos teille kaikille esittäytymisistä, kannanotoista ja kehuista. En oikein tiedä, mistä iloitsisin eniten: siitä, että tätä lukee a) oikeat äidit, b) lapsettomat, c) kaverit vai d) tuntemattomat. Kaikissa on nimittäin haasteensa. ;) Hauskaa myös että mukana on ulkosuomalaisia! Blogien lukeminen on varmaan kätevä tapa pysyä kiinni suomalaisissa ilmiöissä ja elämässä, STT:n uutisista kun saa vain pintaraapaisun (siinäpä muuten hyvä gradun aihe jollekin: blogit ulkosuomalaisten napasuorana synnyinmaahan).

Demokraattisena linjanvetona päätettäköön, että jatkan tällä samalla, päivän biorytmin mukaan vaihtelevalla linjalla pääteemana äitiysrimpuilu. Vanha sääntö kumartamisesta ja pyllistämisestä pätee: on selvää, että koko ryhmää (ja välillä itseäänkään) ei voi miellyttää jokaisella jutulla. Pelkkää lapsiblogia tästä ei voi enää tulla sattuneesta syystä eikä lässytysindeksin kasvustakaan ole vaaraa. Yhtä lailla ei ole pelkoa, että ryhtyisin pääasialliseksi muoti-ikoniksi. Hrrh. Jatkan kuitenkin pääkaupunkiseudun elämänmenon ja palvelutarjonnan esittelyä aina kun jotain mielenkiintoista löydän. Jos tulee juttuideoita niin laittakaa sähköpostilla, löytyy tuolta profiilista. Olisi kiva kokeilla mittatilaustöitä.

Mä jään vielä harkitsemaan josko vaihtaisin nimimerkkini Mamasta ihan vaan Katjaksi. Toi Mama on nimittäin mun duunikavereiden vitsillä kehittämä identiteetti tätä blogia varten ja joku uusi lukija vielä kuvittelee, että olen joku äitiysasiantuntija. Hah.

8 kommenttia:

 1. Vaihda se Katjaksi, mä alan olla hämilläni kun mulla on oma mama, itsekin oon mama ja sit säkin oot vielä mama.

  HalleMama sentään!

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Höh, ei hyvää saa mennä muuttamaan.

  VastaaPoista
 3. korkeintaan "project double mama"ksi saa vaihtaa ;)

  ...joo joo...mä painostan.

  VastaaPoista
 4. Herttinen, mikä se on? Sitäpaitsi mä en oo enää ees project manager. Joo, kyllä toi mama saa nyt lähteä, mutta pohdin vielä että miksi rupean.

  VastaaPoista
 5. Vielä tuli mieleen, että tässä blogimaailmassa olis paljon mielenkiintoista tutkittavaa vaikka sosiologian laitokselle. Esimerkiksi se, että ihmiset lukevat mielellään ja jopa nimenomaan myös *erilaisten* kirjoittajien juttuja on kiinnostv ilmiö, kun muissa yhteisöpalveluissa haetaan sitä "omaa" ryhmää.

  VastaaPoista
 6. No etkös sä vois olla Sue?? ;D Sue Ewinghän toimii mainiona esikuvana blogin ihailtavalle laaja-alaisuudelle - äitiydestä alkoholiin ja kaikkea siltä väliltä. Tai sit vaan reilusti Katja; toimii. ;)

  VastaaPoista
 7. Give me another drink so I can forget everything.

  VastaaPoista
 8. Haha, helena tuntee brandin!

  Sue oli hyvä ehdotus kyllä, se on kuitenkin the bad mother alter ego. Hmm.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...