4.10.2008

Ei kestä kiittää, tonni riittää

Lupaamani / varoittamani muotibloggaus.

Kävin tänään hc-shoppailemassa Hannan kanssa. Hooceetä se oli monestakin syystä:
a) loppusumma kipusi lähelle neljää numeroa ja käteen jäi useita vaatekappaleita, joita
b) en tiennyt tarvitsevani,
c) väreissä, joita olin karttanut
d) paikoista, joista en ollut koskaan kuullutkaan.
Tämä kaikki vain siksi, että en ollut liikkeellä yksin.

Tässä olisi nyt bisneksen mentävä aukko. Jokaisen pukeutumiseensa vakavasti suhtautuvan ihmisen tulisi nimittäin käydä ainakin kerran vuodessa ostoksilla personal shopping trainerin kanssa. Kun mukana on tyyppi, jolla on silmää, korvaa ja nenää sekä kaupungin tarjonta hallussa, shoppailussa säilyy fokus ja päädyt ostamaan vaatteita, joita oikeasti tarvitset. Itsellesi. Kaupan päälle opit kietomaan kaulahuivin ei-dorkasti, ottamaan väliskumpan kun jalkoja alkaa painaa ja iloitsemaan siitä, että vikassa kaupassa ei enää ole mitään ostettavaa.

Todistusaineistoa.
"Kokeillaan näitä kaikkia."
"Mikä väri tää on?"

Gaudetessa kassalle päätyneet FilippaK:n pitkähihainen t-paita ja viininpunainen kaulaliina, Paul&Joen neuleliivi ja Rodebjerin musta trikoomekko. Kaikki tulevia lempivaatteita. Mutta James Persettä en ostanut enkä osta.

My o My:n sisääntulo on ehkä kaupungin hienoin.

Välikuohari ja kaulaliinaluento.

Neuleliivi ja paita lähempää

Mekko ja kaulaliina lähempää


Sukkia ja sukkahousuja. Näihinkin sai menemään 80€.

8 kommenttia:

 1. Kappas! Hienoa että tulit maininneeksi ton My o My:n - täytyy kiirehtiä katsomaan...!

  VastaaPoista
 2. Käy ihmeessä. Siellä oli yhdet ihanat pitkät nahkakäsineet. Olisin ostanut nekin ellei Hanna olis huomauttanut että mulla ei ole lyhythihaista takkia jonka kanssa niitä käyttäisin. Hmph.

  VastaaPoista
 3. Jokunen viikko sitten reilu 1-vuotiaani testasi myös My o My:n leikkitilan. Voi suositella ;)

  VastaaPoista
 4. Totta! Siis kerrottakoon kaikille että My o My:ssa on todellakin sellainen lasten leikkisyvennys, jossa on tyynyjä, kulhollinen karkkia (!) ja sellaisia koottavia muovipalikoita (ei leegoja).

  VastaaPoista
 5. Laitoitko ton mekon duuniin? Hitto se pukee sua hyvin! Oliko T. ihan järkyttynyt? Saitko kiellon treffaa mua enää ikinä?

  Hanna

  VastaaPoista
 6. Jo jösses Katja! mahtavaa! Sana vain ja lähden sun kanssa shoppamaan. Gaudete on syntisen ihana, mutta niin kallis. Eli lähes nelinumeroinen loppusumma on ihan fine Gaudetessa.

  tanja

  VastaaPoista
 7. Oon niin kade sun shoppailureissusta! Toi My O My on mulla vieläkin korkkaamatta! Mä olen myös himoinnuut pitkiä nahkahanskoja (liloja, joissa on nappirivi!) jotka maksavat niin paljon, ja joilla ei olisi mitään lisäarvoa lyhytvartisiin verrattuna...! Ostin sit lyhytvartisena ja ilman nappeja ja säästin 40 eur. Tylsää.
  Tänä syksynä myös mä olen pistänyt garderobini kokolailla uusiksi. Ilmeisesti raskaus/imetysaika opetti, että miksi **:ssä enää pukeutuisin rumiin trikoovaatteisiin, kun EI OLE ENÄÄ PAKKO!

  VastaaPoista
 8. Hanna, mä en uskaltanut vielä. Aloitin sillä mikä väri tää on -setillä. ;)

  Krista, sä olet niin naulan kannassa. Mulla on hirveä tarve olla nyt jotain ihan muuta kuin goretex/trikooäiti. Mulla on ollut niin ikävä mun identiteettiä että ei tosikaan. En ole kahteen vuoteen ostanut ITSELLENI mitään IHANAA. Jo oli aikakin. ;)

  Tanja, ihan varmaan mennään shoppaamaan mutta mun täytyy venaa seuraavaa liksaa. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...