26.9.2008

Sopiiko, että palataan asiaan maanantaina

Mä oon äärettömän iloinen siitä, että mun elämysportfolioon kuuluu taas viikonloput. Mä olin ihan unohtanut kuinka paljon työssäkäyvän ajatukset pyörii viikonlopun ympärillä. Sillä ei ollut merkitystä kun oli jatkuvasti kotona ja kuukaudet vilahti suht jäsentymättöminä ohi, mutta nyt perjantai on taas juhlallinen päivä. Meillä on duunissa koko firman perjantaitraditio: perjantaipulla ja -pullo klo 15.00. Sitten vielä tuntikirjaukset ja kamat kasaan. Puhelin ei soi illalla, koska asiakkaillakin on viikonloppu.

Toiseksi parasta juuri nyt on ens viikon viikonloppu. Koska olen saanut tiistaina ekan kokonaisen palkan ikuisuuksiin. Koska pääsen shoppailemaan. Koska se shoppailukaveri sattuu olee ihan guru (jes, blogimaailman paita ja perse duon perse eli Hanna) ja saan takuulla osteltua kaikkea i-ha-naa. Jumankekka, mä olen kateellinen itselleni.

Tähän älyttömyyteen on hyvä lopettaa. Bon voyage.

2 kommenttia:

  1. Blogimaailman paita- avokauluksinen villapaita Mama. Blogimaailman mahtava perse, Hanna- kokoontuvat ensi lauantaina koluamaan läpi Hgin parhaat palat ja saamaan Maman tili nollille tai ainakin miinukselle.

    Bon voyage vaan, pian nähdään paita.

    Perse

    VastaaPoista
  2. Paita kuittaa ja jää pohtimaan arvoitusta entäs jos se on jo miinuksella. ;)

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...