15.9.2008

Rasvaa atomeiksi

Sunnuntaihessun välissä oli Eiran sairaalan mainos, jossa esiteltiin uutta läskinpoistomenetelmää, jonka teho on kliinisesti todistettu. Vallankumouksellista on se, että läski hajoaa täysin kivuttomasti ja turvallisesti jollain hiton ultraääni-impulsseilla. Kuulostaa maallikon korvaan epäilyttävältä. Miten tää nyt esimerkiksi eroaa sitten gynekologisesta ultaäänitutkimuksesta? Mä kävin tosi monta kertaa ultrassa raskaana ja silti mulla on mahaläskiä. Madde tosin on aika laiha. Hmm.

On kuitenkin ihan tervetullutta, että niiden mitä kummallisimpien ostoskanavahuijausten oheen on syntynyt joku tehokaskin hoitomuoto. Mun all time favourite on saunabelt. Siis lämpövyö, joka kuulemma poistaa pari senttiä muutamassa tunnissa ihan mistä kohtaa tahansa. Buhahaha. Ihan pelkkä saunahan varmaan ajais sitten saman asian. Toiseksi tekis mieli kokeilla sitä päänympäryksen pienentämiseen. Maddella on nimittäin yks ihana pipo.

Vakavissaan. En tiedä teistä, mutta mun vatsa ei ole palautunut raskaudesta entisellensä, vaikka paino on ollut normaalilukemissa jo pitkään. Mä luulen, että mun on aika hyväksyä tosiasiat ja alkaa laittaa rahaa sivuun pientä ultraoperaatiota varten. Ja jos jää ylimääräistä, niin sitten Rolffille korjaamaan tän perhe-elämän aiheuttamat naamavauriot. Toivottavasti noilla käy plussa-kortti.

5 kommenttia:

 1. Mulla maha palautui hyvin nopeasti synnytyksen jälkeen entiselleen, tosin että sitä vararavintoa oli jo ennestään siinä, niin ei raskausaikana jääny sit enempää ylimäärästä :D

  VastaaPoista
 2. Joo ei poistanut ultra läskiä ei.
  Mulla kyllä jäis mahanahka roikkumaan vaikka joku ultrais läskit pois kokonaan.

  Olihan siinä ostos-tv:ssä joskus sellainen kannettava telttasaunakinmikälie, jossa jäi pää ulkopuolelle hymyilevänä kun läskit katosi hikoillen pussin sisällä.
  Eikä siinä vielä kaikki!

  VastaaPoista
 3. saunabeltin idea taitaa olla lähinnä se, että pullukan ei tarvitse vaivautua saunaan, vaan voi samalla jääkaapilla mussuttaa taatelikaakkua, kun vyö poistaa fättiä. mun suosikkilaihdutusgadget on se sähköshokkivyö, joka päällä jopa ne tv-shopin ikihymyilevät puolimuoviset ammattimallit kiemurtelevat tuskissaan, kun ääniraita samalla selittää, miten hauskaa ja huomaamatonta sillä "treenaaminen" on.

  VastaaPoista
 4. Marple, se Rolffi sitten auttaa varmaan sen ylimääräisen nahan kanssa. Mulla on vatsamakkara väärässä paikassa nykyään. Jotenkin ylempänä ja leveämpänä. Ei mikään hyvä muutos. :P

  Ah, Tiitipä muistikin mainion laitteen! Ihan huipputuote! Jos sähköshokeilla sais lihakset kasvamaan niin mitä perkelettä ne spodarit salilla rehkii? Ei muuta ku sukkapuikkoa pistorasiaan vaan.

  VastaaPoista
 5. Mä luulen että mä viimeistä heräsin mun mahamakkaraan viime viikonloppuna kun mutsi kysyi, että oonko raskaana...
  No en oo.
  Mä ehkä ostan korsetin. Tosin liian tiukat farkut ajaa saman asian, ja oon huomannut, että illalla mulla on sitten karseen kipeä maha. Ehkä soitto Rolfille on paikallaa täälläkin.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...