20.9.2008

Pleikkariaddiktion hinta

Ohhoh. Eilen oli firman syysbileet ja vaikka kotiuduin hyvissä ajoin, tämän aamun vauvauinti oli häpeällinen kokemus. Lähinnä siksi, että siinä yhteislauluosuudessa kuulostin siltä kuin olisin tintannut Tokoinrannassa kuukauden putkeen. Pelasin nimittäin eilen Rock Bandia ja Singstaria. Koko illan.

Kyllä. Olen vihdoin päässyt sisään tietokonepelien ihmeelliseen maailmaan. Mun edellinen kosketus tietsikkapeleihin on 80-luvulta - vai sekoitanko mä nyt vuosikymmenet. Anyway, me pelattiin broidin kanssa sitä Super Mariota ja sitten jotain todella palikkavideopelejä tv:n kautta, mitkä oli kivaa ajanvietettä etenkin kun jalka oli paketissa. Nykyhetken ja Super Marion välissä oli siirtymävaihe, jolloin markkinoille syydettiin toinen toistaan idioottimaisempia auto- ja sotapelejä, ja sen jälkeen hohhoijaa NHL- ja futispelejä, mutta kesti ihan helvetin pitkään, että finni-iän ohittaneille naisille alettiin tehdä kiinnostavaa sisältöä. Aion seuraavissa bileissä kokeilla niitä Wiin urheilupelejä, jossa voi mättää virtuaaliturpaan Mohammed Alia. Jos joskus laitan ostoslistalle sellaisen x-boxmikälien, niin tiedoksi kaikille laitevalmistajille, että valitsen sen, jonka osaan asentaa ilman miestä.

Tein muuten henkilökohtaisen ennätyksen singstarissa: yli 9500 pistettä medium-vaikeustasolla. Biisi oli Depeche Moden Enjoy the silence, jossa on muuten maailman viilein video. Olen tästä saavutuksesta ihan yhtä ylpeä kuin mun mies huomisesta puolimaratonistaan.

3 kommenttia:

 1. Ai ai ai, toi kuulosti vähän haasteelta... ;) Täytynee kiusata kaveria järkkään singstar-bileet :D

  Mulla muuten täysin sama pelipolku kun sulla. Just työmatkalla muistelin kollegalle Mariota ja kuinka hyvä se oli!

  VastaaPoista
 2. Kiinni veti Karina. Kuva ja kaksi todistajaa. Panoksena vaikka et häviäjä joutuu jäädä perhepäivähoitajaksi puoleksi vuodeksi? :D

  VastaaPoista
 3. Joo! Mä pelasin paljon tietokoneella 80-90 -lukujen vaihteessa. Mutta mitä isommiksi Lara Croftin tissit paisuivat, sitä vähäisemmaksi kävi mun intoni pelaamiseen. On vaikea innostua viihteenalasta, joka ehdoin tahdoin koettaa karkoittaa naispelaajaa luotaan.

  Mutta nyt alkaa onneksi taas tuntua siltä, että vilpittömät ystävämme myyntimiehet ovat lopulta tajunneet, että myös eukoilla on rahaa käytettävissään!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...