16.9.2008

Neiti Etsivä ja silmäpussien arvoitus

Mä näin viime yönä valon - muutaman painajaisen lisäksi. Olin parisen viikkoa ihmetellyt, miksi mulla on joka jumalan päivä normaalia kamalammat silmäpussit. Olin mielessäni jo syyttänyt PuffDaddeistani sekä Helsingin ilmansaasteita, konttorivalaistusta että päätetyöskentelyä, mutta en olisi voinut olla enempää väärässä.

Mä heräsin nimittäin viime yönä sängystä vatsaltaan, naama tyynyssä. Mä en ole nukkunut tammikuun 2007 jälkeen vatsallaan.

Koska selkä on ollut kipeä.

Koska nostelin 10 kilon ipanaa sata kertaa päivässä.

Koska olin hoitovapaalla.

Ja nyt kun saan taas kekkaloida korkokengissä, kirjoittaa tarjouksia ja istua palavereissa, ruoto on kondiksessa. Sekin halusi vaan takaisin töihin. Jopas jotakin.

2 kommenttia:

  1. Kiitos Mamalle mahtavasta blogista, ensi viikolla siirryn itsekin esikoisen takia äippälomalle tiiviistä liike-elämän pyörityksestä. Aivoituksesi on olleet erittäin terapeuttista luettavaa jo näin etukäteen!

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä kiitellä! Mammaloma ennen h-hetkeä oli varmaan mun elämän tehokkain periodi, ota ilo irti siitä että saat tehtyä kaikenlaista kummallista, esim. istutettua puutarhakukkia tms. ;)

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...