11.9.2008

Millanen sä oot?

Internet-avaruudesta löytyy aina välillä ihan helmiä. Esimerkiksi tää testien El Dorado on mitä parhainta ajanvietettä heti korkeakirjallisuuden ja A-talkin jälkeen.

Siellä voi testata itsensä mm seuraavissa elintärkeissä asioissa:
Toi vika mun oli ihan pakko tehdä. Vastaus oli: You stayed at home to learn the Macarena. Hmm, ei helvetti. Mä kyllä osasin sen. Nyt hävettää.

Edit: unohdin tämän flashin, jolla saa itsestään vuosikertakuvia vaikka facebookiin www.yearbookyourself.com. Tarvitset vain keskinkertaisen kasvokuvan. Check these out:Ihan parasta!

4 kommenttia:

 1. Ei jumalauta mama, nyt sä lopetat tän hulluuden. Mä en vvoi tulla sun kaa lounaalle, kun nään ton alemman kuvan silmissäni. Her-vot-to-man hauska kuva! Buaaaaaahhhhahhhhhaahhaaa!

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Tähän jää ihan koukkuun - I dare you, kokeile! :D Mä muuten vaihdoin sen just mun facebook kuvaksi. Eipähän enää exät kolkuttele ovelle.

  VastaaPoista
 3. Mun ongelma tossa oli se, ettei löytynyt mitään kelvollista kasvokuvaa. Pitäis varmaan skannata passikuva - ja käyttää työnantajan skanneria erittäin hyödylliseen tarkoitukseen ;)

  VastaaPoista
 4. Itse asiassa aika huonokin kuva käy (toi mun on vappupäivän ryhmäposeeraus Ullikselta), koska tossa palvelussa se muutetaan mustavalkoiseksi ja sitä pystyy asemoimaan tukkaraameihin. :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...