28.9.2008

Maailman suosituin kirppari

Sain eilen vinkin sosiaalikollegalta (hiekkalaatikolla tavattu äiti) että MLL järjestää sunnuntaina ison lastentarvikekirppiksen Haukilahden koululla. Samainen tietolähde muistutti puhelun lopuksi, että kannattaa varmaan mennä hyvissä ajoin jonottamaan.

Hah! Hyvä vitsi. Mille hiton kirpparille nyt muka jonotetaan! Eiks täällä käy kaikki Stockalla jos tarttee lapselleen talvivaatteita?

Olin paikalla viisi vaille 10. Minua kohtasi tämä näky.

Tässä on siis 300 metriä espoolaista mammaa jonossa + minä. Jengi oli ilmeisesti tullut jonoon jo kuudelta aamulla. Eikä kyse ollut mistään amatööreistä, sillä ihan kaikilla oli ne valtavat Ikean siniset kassit mukana.

Näin jälkikäteen en yhtään ihmettele suosiota. Kirppis oli loistavasti järjestetty - vaatteet ja kengät oli lajiteltu koon mukaan ja erikseen oli vielä erikoisosastot, lelut ja tarvikkeet, hinnat oli maalarinteipattu tuotteisiin ja maksu tapahtui yhteen paikkaan - ja esillä oli todella hyvälaatuista tavaraa, paljon. Kysymys kuuluukin: miksi näitä ei järjestetä useammin? Miksi Tapiolassa ei ole pysyvää lastentarvikekirppistä? Tai jos on, miksi mä en tiedä siitä?

Tässä valikoidut ostokset:

Aivan ihana hupullinen ja karvavuorellinen mokkatakki, näyttäisi lapun perusteella olevan Ranskan tuliaisia. 30€Takin seuraksi piti ostaa färgmatchande kengät, Name it. 6€Lassien ulkotakki + housut. Nähdäkseni kerran tai kaksi käytetyt. 5€
Valkoinen pitkähihainen t-paita, jossa puunalle. 0,50€


Joka tytön must-have: paksu, vuoritettu ruutuhame, lapun perusteella ehkä Jenkeistä. 3€Lisäksi mukaan tarttui toppahanskat, Espritin t-paita ja pari yökkäriä. Näillä säästöillä voinkin rillutella ensi lauantaina ihan vapautuneesti.

6 kommenttia:

 1. Mahtavia löytöjä!

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä! :)

  Onks muuten kukaan koskaan muotiblogeissa eri mieltä? Että jos joku postaa että "tsekatakaa, ostin tällaisen ihanat saappaat" niin onko mahdollista et joku alkaa nillittää et "no jaa, loppuviimeks aika kauhee väri" tai ihan vaan toteaa "hyi saatana"? =D

  VastaaPoista
 3. Jaa, vaikee sanoa kun ei muotiblogeja seuraa :D mutta mä kyllä yleensä sanon mielipiteeni melko suoraan, joskus jopa liiankin :D Ainakin lähimmille kavereille saatan sanoo, et hyi helvetti mitkä kengät :D

  VastaaPoista
 4. MÄ yritin joskus lukea muotiblogeja, niitä blogilistan feivörittejä, mutta en jaksanut kun musta ne oli semmosta puolin ja toisin nuoleskelua. Postaukset oli semmosta "iik, ostin tänään tän, eix oo ihq?!" ja sitten sen seittemäntoista kommentoijaa toistelee, miten ihku se asia on ja miten ihkulta se bloggaaja siinä näyttää. Blaah.

  Tämä ei tosin koske Hannan blogia, koska se on rok.

  Lastenvaatekirppistä/käytettyjen lastenvaatteiden kauppaa mäkin olen kaipaillut. Tosta jonosta päätellen kaikki muutkin.
  Uffillakin on lastenvaateosasto vaan Itiksessä, ja sinne eksyy harvemmin. Olin niin helppo käydä tsekkaamassa lähiuffin lastenvaatetarjonta aina ohikulkiessa.

  VastaaPoista
 5. Oho, minä olisin tuon jonon nähdessäni tehnyt U-käänöksen. Mutta jonotus näemmä todella kannatti, löydöystäsi päätellen.

  VastaaPoista
 6. Annaheti, joo, mua kans vähän kuumottaa se myötäily. Mut onhan se toisaalta niinkin et jos ei diggaa niin ni voi vaihtaa blogia.

  Mä en jotenkin pidä Hannan blogia perinteisenä muotiblogina, kas kun Hannan muotijututkin on hauskoja. Hannalla on uusia kantteja, hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea itseironiaa. Ja mä lukisin sitä vaikka se ei oliskaan mun kaveri. ;)

  Melina, pako oli mun ensireaktio. Mutta sitten joku pro totesi että onneks tää menee nopeeasti. Sain uutta uskoa. ;)

  Mun täytyy kontaktoida mun edustajaa tosta lastenvaatteiden kierrätystarpeesta.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...