4.9.2008

Luotolle, kiitos

Tän viikon hankinnat:

1. Uus tukka. Aloin näyttää sen verta larppaajalta että oli pakko tehdä kurssimuutos ennen ku mua pyydetään johonki Dungeons&Dragons taisteluun.

2. Uudet farkut. Löysin Gina Tricot'sta vahingossa hyvin istuvat farkut. Normaali vyötärö, bootcut, ei mitään härpäkkeitä. Perse näyttää pieneltä, reidet ohuilta ja sääret pitkiltä. En tiennyt että näitä enää tehdään. Olen onnesta mykkä.

3. Maikkarin kanavapaketti. Ei siksi että mä haluaisin katsoa Maxilta pornoa ja nyrkkeilyä vaan siksi että Juniorilta tulee niitä kodin esineitä hitaasti vaihtuvina kuvina. Huonoäiti.com suosittelee lapsen hypnotisoimista ainakin siksi aikaa, että saa sunnuntaihesarin luettua. Nerokasta.

4. Pankkikriisi. Tähän asti riitti säästöt, nyt tilillä on loppukuuksi viiskybää. Miten kellään on varaa olla hoitovapaalla? Ja mitä tässä iässä tehdään kun tulee henkilökohtainen konkurssi? Opiskelijana vei pulloja kauppaan tai soitti äidille. Nyt on varmaan pakko laittaa jotain huuto.nettiin. Ja soittaa äidille.

5 kommenttia:

 1. Tahtoo nähdä sun fledan livenä. Ootko huomenna duunissa, vai pidätkö ansaitun vapaan?

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Mä oon esimieskoulutuksessa. ;) Vapaita mulla ei varsinaisesti ole kun lomat on pidetty - ja hoitovapaakuukausiltahan ei kerry vuosilomaa. Which is nice. Otetaanks lounas ens viikolla?

  VastaaPoista
 3. Mama, me kun ollaan molemmat esimieheiä (minä tosin suur-esimies) niin pitäiskö meidän hankkia joitain yhteisiä johdettavia?

  Lounas ok. Pääsiskö ii mukaan lunchille?
  Pitäis sopii uusi kamat ulos-iltakin ja soittaa iille. terkkuja jos luet!

  Hanna

  VastaaPoista
 4. Tässä elämänvaiheessa henkilökohtaisen konkurssin uhatessa mennään miehen lompakolle. Paitsi meillä se ei kyllä toimi: tili on yhteinen...

  VastaaPoista
 5. Mies on hoitovapaalla. :D Ikävä tämä elatusvastuu.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...