18.9.2008

Huippumalli todella hakusessa

Mä poltin valokuvia cd:lle kun koneen muisti alkoi olla täynnä. On aina kiva löytää itsestään mukavia kuvia ystävien seurassa. Ajattelin nyt laittaa teidänkin ihailtavaksi muutaman huippuotoksen, joista näkee muun muassa, että diggaan tosi paljon erilaisista aurinkolaseista.Mulla olis uus tv-formaatti, Huippupälli haussa. Siinä etsittäisiin maailman ja ehkä jopa universumin epävalokuvauksellisinta ihmistä, joka kuitenkin tosi mielellään poseeraa.

Huom! Jos joku pitää itseään vielä fotogeneettisempänä niin voi laittaa todistusaineistoa mulle tai postata kuvan suoraan tohon kommentikenttään. Palkitsen sen joka pääsee ees lähelle.

5 kommenttia:

 1. Kannattaa todellakin polttaa niitä jo ENNEN kuin se koneen muisti on täynnä (jos siis haluaa säästää kuvat). Mulla meni työläppärin hajotessa KAIKKI Henkan 1-4 kk kuvat. Alex yrittää niitä nyt ilmeisesti muiden tietojen ohella pelastaa. Kivoja kuvia susta! t. H&M ps. Mahdolliset kirjoitusvirheet on Hn vastuulla...tää läppäri on vaan kaikken mielenkiintoisin juttu tällä hetkellä (kirjoittelen lattialla, kun mulla ei oo työpöytää)

  VastaaPoista
 2. Mun FB-profiilista Fotos of Anna. sieltä Juhannustanssit 2008-otsikolla olevat tanssikuvat. kaameeta. voitinko?

  VastaaPoista
 3. Tuo Johanna Tukiaisen tummatukkainen ystävätär ansaitsee kyllä maininnan tässä yhteydessä!

  http://viihde.mtv3.fi/uutiset/muut.shtml/712128?tukiainen_johanna

  Kiitos kivasta blogista, piristää kummasti kotiäidin päivää!

  VastaaPoista
 4. Muhahahhaaa, annaheti on kyllä varteenotettava kilpailija, mutta johanna tukiaisen ystävä on kyllä vielä pahempi! Valitettavasti vain omilla kuvilla voi osallistua. Kisa jatkuu vielä huomiseen.

  VastaaPoista
 5. Voi jösses! Nauratti jo toi "Huippupälli haussa", mutta heikunkeikun sentään tota Jossun kaiffaa! Aika levoton meininki noissa kekkereissä =D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...