20.9.2008

Hiukset tekevät naisenTsekatkaa. Näissä kuvissa on viikko aikaeroa. Leikkasin Maddelle tänään otsiksen ja huomasin että sieltähän tuli esiin hiukan skarpimman oloinen lapsi verrattuna tuohon ylimmäiseen pullorassiin.

Tämä on myös nähdäkseni helpoin tapa saada lapselle pari vuotta lisää ikää. Meneeköhän se lukioon jos laitan sille joku päivä ponnarin.

6 kommenttia:

 1. Älä ota riskiä. Saatta olla että se raahaa heti jonku muusikon rentun hihassaan himaan ja alkaa syöttää sille sun maksamia pilttejä.

  Harppa

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanan näköinen tytteli :). Jotenkin kovin fiksun ja valppaan oloinen. Saiskohan mun geeneillä tehtyä yhtä nätin...

  Marjaana

  VastaaPoista
 3. Hanna: ihan sama jos se alkais syödä. Siitä kundista pääsee helpommin kuin anoreksiasta. ;)

  Marjaana: kiitos! Viittaan tohon mun aiempaan postaukseen huippumalliudesta. Mä en todellakaan ole mikään suuren luokan kaunotar. Jos mä siis saan aikaiseksi jonkun noin kelvollisen yksilön niin säkin saat. ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno, mutta MMITEN sä leikkasit sen tukan?
  Fridalta ei saa kynsiäkään leikattua ilman kokovartalolukkoa ja kaameeta karjumista (me molemmat huudetaan jossain vaiheessa) ja mä olen seurannut sen etu-jeejeen kasvua silmille ja huokaillut. Se tulee niin saletisti olemaan sokea loppuelämänsä, jos mä lähestyn sen kasvoja saksien kanssa.

  VastaaPoista
 5. Mä sain inspiksen ruokapöydässä kun se töyhtö oli ihan puurossa. Hain fiskarssi ja napsin viidessä sekunnissa löysät pois. Ipana oli niin hämmentynyt tästä manööveristä että unohti kirkua. Kokeile säkin jotain yllättävää hetkeä vaikka hiekkiksellä.. Tai tuu Salon Mamaan. ;)

  VastaaPoista
 6. Käsittämätöntä kyllä, kohta 1,5 v poika joka viuhtoo ja huitoo kotona tukan/kynsien/leikkuutilanteessa, olikin oikeassa parturissa kuin pieni enkeli. Käänteli vain Nalle Puh-kirjan sivuja (huom, kampaamossa oli Nalle Puh -kirja kun en itse tietenkään ollut älynnyt ottaa omia kirjoja/leluja mukaan). Maksoi peräti 5 euroa. Joten ensi kerralla suoraan ammattilais-saksikädelle! Käyttäytyy näköjään jonkun toisen hoivissa hiukan eri tavalla kuin oman äitinsä kanssa...

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...