27.9.2008

Ei oo, ei tuu

E-pillereiden sivuvaikutusten kirjo on moninainen, ja nykyään niiden tiedetään aiheuttavan rannikoiden kalakannoissakin muutoksia.

Noh. Nyt sitten Liverpoolin yliopistossa on tultu siihen tulokseen, että ehkäisypillerit vaikuttavat heikentävästi naisten kykyyn valita perimältään oikeanlainen puoliso. Hormoneilla käsitellyt naiset alkoivat suosia miehiä, jotka olivat geneettisesti samankaltaisia vaikka optimitilanne olisi juuri päinvastainen. Pahoittelen jo etukäteen seuraavaa lakonista toteamusta, mutta hormoneilla kyllästettynä valitsee siis faijansa / veljensä kaltaista seuraa. Nice, eh?

Tämä luonnollisesti heikentää parin lisääntymismahdollisuuksia ja jälkeläinen saattaa kärsiä tavallista heikommasta puolustusjärjestelmästä. Öh. Vielä tämäkin sen lisäksi että suomalaiset eivät harrasta seksiä, ensisynnyttäjien keski-ikä on korkea ja miesten spermanlaatu huonontunut!

Pitäis varmaan olla helpottunut. Ei tartte koskaan pitää mitään kiusallista äidiltä tyttärelle -seksivalistusta, jos miehet on steriilejä eikä niitä edes kiinnosta ku mesettäminen. Ja ne keitä kiinnostaa niin pieleen menee kuitenkin. Toivottavasti lapsenlapsia saa sitten jo teetettyä jossain tehtaassa. Sheesh.

1 kommentti:

  1. Näin tämän postauksen ja valaistuin. Sen ainoan ajanjakson, jonka olen eläissäni käyttänyt e-pillereitä, seukkasin sellaisen "miehen" kanssa, jossa yhdistyivät aivan kaikki oman isäni negatiiviset piirteet, eikä yhtä ainutta niistä positiivisista... Selkeästi hormonihumalassa tehty (ja ei koskaan ikinä milloinkaan enää toistuva) valinta.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...