7.9.2008

Avoin kirje Sarah Palinille

Dear Sarah,

Way to go, girl! Noin lähelle USA:n presidentin virkaa ei ole nainen vielä päässyt. That's awesome! Asehulluja reikäpäitä sillä pallilla on istunut toki aikaisemmin. No points for that, Sarah.

Guess what, Sarah? En koskaan kuvitellut, että voisin pelätä herttaisen näköistä kotirouvaa näin paljon. Mutta mieti itse: jos maailman suurimman ydinasevallan johtoon laitettaisiin joku aivopesty fanaatikko, joka viis veisaa esimerkiksi raiskauksen uhreista, niin kyllä sinultakin hymy hyytyisi. Varsinkin jos olisit itse äiti. Oh, but you are. My bad.

Could I persuade you to reconsider your views about the climate change? Vaikka kaikki viimeisimmät tutkimukset ovat kiistatta osoittaneet ihmisten vaikuttaneen ilmastonmuutokseen, kieltäydyt uskomasta todistusaineistoa. Miksi? Onko jääkarhut joskus syöneet sun kelloggsit? Sen sijaan uskot mustaan kirjaan, jossa seikkailee ihme-Jesse ja kaverit. I really don't get it, Sarah.

But Sarah. Se vanha kääkkä on aikamoinen taktikko. Miksi suostuit pelinappulaksi? Siksikö, että luulet sen ukkelin kuukahtavan parin vuoden sisään? Ehkäpä sunnittelet viimeisteleväsi hänet itse hirvimetsällä. When there is a will, there is a way?

Shit, Sarah. Mä olisin todella toivonut voivani iloita sinä päivänä, kun nainen pääsee johtamaan tätä maailmaa. Nyt mun on laitettava toivoni miehiin, ettei näin käy. Kinda weird, Sarah.

Good luck though, Sarah. Mutta muista varoa selustaa. There are crazy people out there.

8 kommenttia:

 1. Olen todella paljon samaa mieltä!! Kun katselen Sarahin pepsodent-hymyä niin ihan kuin näkisin itse Pirun virnistävän siellä missinkasvojen takana.

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu että koko tyyppi perheineen on tehty jossain aivolaboratoriossa. Jotenkin ihan liian karmivaa ollakseen totta.

  VastaaPoista
 3. Totta. Vaikka noi perinteiset asehullut reppari-sedät USA:n vallankahvassa saattaa olla vähintään yhtä freesejä mielipiteissään, ne silti herättää mussa sellasta alentuvaa silmienpyöräyttelyä. Mrs. Palin taas - selkäpiitä karmii. Hrr.

  VastaaPoista
 4. My words exactly! Pelkään kuitenkin pahoin, että tämä voimakaksikko siellä huseeraa come January.... :-/

  VastaaPoista
 5. Löysin tänään blogisi. Onneksi.
  Hauskasti kirjoitettu, ja silti niin totta.

  "Ä-lomat Ry"

  VastaaPoista
 6. Kiitti Suffeli! Mukavaa että yhdistykseen löytyy lisää jäseniä. ;)

  VastaaPoista
 7. Tapaus Sarah'ssa on vaikea päättää, mikä karmaisee kaikkein eniten, asehulluus, p*skat ilmastosta, öljyä saa Alaskasta -asenne, abortin vastustus vai "pray gays away" -liike. Kyllä Bible Belt taas saa itsensä näköisen (vara)presidentin. 4 more years on täällä taas ja entistä pahempana.

  VastaaPoista
 8. Mua karmaisee eniten se, että se on verrattaen nuori ja silti tollanen.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...