26.8.2008

Wanted: blogimaailman parrakas nainen

Mua huvitti ihan suunnattomasti, kun mun blogiin oli eksytty Hello Kitty -haulla. :D Anteeksi, ystävä! Ei ihan sitä mitä etsit, mutta ihanaa, että jäit. Siitä tuli mieleen seuraavaa.

Mun blogille on osoitettu pari bloggaajatunnustusta, joista olen ihan äärettömän otettu, mutta joiden vastaanottaminen edellyttää palkkinon kierrättämistä seitsemälle muulle bloggaajalle. Totuus on, että mä en lue lähellekään seitsemää blogia. Mä seuraan yhtä sinnikkäästi ja kahta kolmea aina kun muistan. Tämä puute johtuu lähinnä siitä, että mulla ei ole ollut kauheasti vapaa-ajan ongelmia kuluneena vuonna, mutta nyt kun esim työmatkat voi käyttää netissä haahuiluun, voisin perehtyä valikoimaan.

Kävin Blogilista.fi:ssä hillumassa ja yritin löytää kategorioista ja jopa erilaisilla hakusanoilla luettavaa. Päädyin galaxiuutisiin. Tuli vähän sellanen fiilis, että sopivat blogit löytyy joko vahingossa tai tuttujen kautta, ei etsimällä. Siispä: ehdottakaa te mulle hyviä blogeja! Omianne, muiden, ihan sama - pääasaia, että niissä on särmää. Ei välttämättä tartte olla huumoria, mutta ei se pahasta olis. Matkailu kiinnostaa, samoin sukellus, kauniit valokuvat ja miksei perhe-elämäkin, jos siinä siis on joku kantti. Muu kuin että tässäpä on nyt meidän Sussu ja Sussulle tekemäni voileipä. Kyl te tiiätte.

Lupaan käydä katsomassa kaikki. Ja hitto vie, annan jonkun palkinnon sille, jonka ehdotus pääsee tohon selaimen kirjanmerkkeihin. How about it! Laitan vaikka mun kirjahyllystä kiertoon jonkun hyvän kirjan. Hitto, toivottavasti ei tuu kovin montaa hyvää ettei hylly vallan tyhjene. No, kohta mä saan palkkaa ja on varaa korjata tilanne kirjakaupassa.

16 kommenttia:

 1. no hei, nyt pitää suositella, kun noin nätisti pyysit... :D

  Nää on syystä tahi toisesta kolahtanut viime aikoina.

  Asenne kohdillaan ja sana hallussa:
  Paholaiskylpyankka http://varahvontta.blogspot.com/

  Ah, miten kauniita ja runollisia lauseita:
  Isomunainen ystäväni
  http://uusikurvi.org/mademoiselle/

  pisnestä raflaavasti:
  Pölli tästä
  http://pollitasta.fi/

  VastaaPoista
 2. No mä sitten aloitan ehdottelun. Kokeile vaikka näitä:

  Viistolla pinnalla (kaura.blogspot.com)

  Oisko ittestäs kivaa? (jospa.vuodatus.net)

  kemikaalicocktail.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Tässä muutamia:

  Tyttö sinä olet rätti
  http://www.sinaoletratti.blogspot.com/
  Päivittyy harvakseltaan, mutta naurattaa minua poikkeuksetta (kuten sinun blogisi, joten ajattelisin, että jotain samaa kirjoitustyylissä täytyy olla.)

  Neron kasvatus ja hoito
  http://neronkasvatusjahoito.blogspot.com/
  Sarjakuvablogi lapsen odottamisesta ja saamisesta.

  Turisti
  http://turisti.blogsome.com/
  Yksi blogilistan suosituimmista blogeista. Äkkiväärää kommentointia nuoren naisen elämästä omalla nimellä. Viimeisimpien käänteiden perusteella perheenlisäystä saattaa olla odotettavissa vuoden sisällä...

  Valitettavasti useat vanhemmat suosikkini päivittyvät nykyään niin harvoin, etten kehtaa edes ehdottaa niitä.

  VastaaPoista
 4. Tää on helmi: http://www.piipape.vuodatus.net/
  Jos siis haluaa lukea kotiäidin arkea. Ja kyllä paljon muutakin.

  Ja niin, mäkin lue. Nyt ei vain ole ollut omia ajatuksia lisätä, sun täystyhjennyksen jälkeen...

  VastaaPoista
 5. Kyllä sillä selailullakin pääsee hyviin lopputuloksiin, tosin aikaa se vaatii. Löysin nimittäin juuri sun blogisi kesälomalla, kun kahlasin blogilistaa tylsyyden vallassa ja janosin hauskaa napakkaa luettavaa.

  Tyylisi on jotakin sellaista, johon itsekin oli tarkoitus pyrkiä, mutta äitiys taisi hieman pehmentää profiiliani...

  VastaaPoista
 6. http://terveisiaperheesta.blogspot.com/

  äippä samalta alalta. ensimmäinen lapsellinen blogi jota olen jaksanut seurata. sinun on toinen.

  VastaaPoista
 7. Tämä on kiva, tosin myös aika paljon käsitöitä tässä: http://puhti.blogspot.com/2008_08_01_archive.html .Sitten on tämä, perhe-elämää kiinassa :) : http://vilijonkka.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Tässä olisi yksi lisää. Muut ehdotukseni olikin jo mainittu.


  http://ainoasynti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Hahahaaa, näissä oli ihan helmiä, kiitokset! Reseptit ja käsityöt on vähän ulkona mun scopesta (yllättys) ja toi sarjisblogi oli mielenkiintoinen mutta liian vaihtelevantasoinen. Siellä oli kohtuullinen linkkivalikoima muihin sarjisblogeihin, jotka taidan käydä katsomassa. AnuW, tohon sun laittamaan mä en vielä ehtinyt tutustua.

  Mutta siis tässä vaiheessa noi Kikin linkit pääsee tehotarkkailuun (pölli tästä olikin jo tuttu) ja on selvää että sä oot palkintosijoilla! Helvetin hyvä silmä sulla mun huumorintajulle. ;)

  Toinen runner-up on Onna, koska toi Turisti oli kans hysteerisen hauska, kiroilevat naiset on lähellä mun sydäntä. :D

  Sylvialle mä vien tosta cocktailista pronssipalkinnon ens viikolla. Yksi valveutumisblogi aina tarvitaan.

  Laittakaa Kiki ja Onna mulle mailia niin saatte yllätyspaketin. Sanokaa myös pystyttekö lukee englanninkielistä, mä kun luen tosi paljon kääntämätöntä. Ja jos on jotain suuntaustoiveita ni laittakaa nekin.

  VastaaPoista
 10. Parempi myöhään kuin...edellä tuli paljon hyviä, tässä vielä muutama:

  Tällä naisella on tyylitajua! Jonkin sortin muotiblogi siis:

  http://parasaikavuodesta.blogspot.com/

  Kiroilevan siilin piirtäjä Milla taiteilee myös blogiin:

  http://norpatti.vuodatus.net/

  Ja sokerina pohjalla koko tunneskaalan lävistävä blogi venäläisestä kämppäkaverista: (lue ehdottomasti kronologisessa järjestyksessä)

  http://solutoveri.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Mä diggaan kiroilevasta siilistä kyllä! Hei mä perehdyn näihin vielä huomenna ja jaan palkintoja lauantaihin saakka.

  VastaaPoista
 12. En tiedä mitä pidät tälläisestä, mutta ajattelin kuitenkin antaa linkin :)

  Elma-täti
  http://elma.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 13. Tämä blogi on jo päättynyt, mutta aiheuttaa silti matkakuumetta. Kivoja turinoita ja mielettömiä valokuvia Brasseista:

  http://sapelihammastiikeri.blogspot.com/

  Tämän pitäjä hukkui Facebookiin, mutta on nyt luvannut tehdä ryhtiliikkeen. Sitä odotellessa kannattaa lukea vaikka vanhemmatkin postaukset:

  Huolimaton nainen: http://huolimatonmuriel.blogspot.com/

  Nää nyt on molemmat mun kavereiden, mutta ah, kun on kivaa kun on älykkäitä ystäviä.

  VastaaPoista
 14. Okei, Polly ja Annaheti saa myös paketin - pistäkääpä postia (samat kysymykset kuin yllä)! Polly saa sen tosta venäläisen solutoverin seikkailuista (yyyhh!) ja Anna tosta Brassi-blogista, ihania kuvia!

  Rintti saa kunniamaininnan. Toi Elmakin on hauska, mutta valitettavasti Kiki ehti ensin ja huumoriblogisarja sulkeutui. ;)

  Nyt mulla on tosi hyvin lukemista. Kiitos kaikille jesistä!

  VastaaPoista
 15. Täytyy kommentoida näin vuosien jälkeenkin, kun olen nyt vasta viime viikolla löytänyt sun blogin (sen huuto.netin myynti-ilmoituksen kautta, siitä oli ihan hirveen haloo jossain kaksplussan sivuilla). Mutta siis blogisuositus nollavaimo.blogspot.com
  Semmonen noin 45 täti pitää vitutusblogia. Aivan sairaan lennokas kirjoitustyyli ja mä ainaskin nauran aivan vedet silmissä, kuten myöskin näille sun jutuille. Itelläni ei ole lapsia, mutta jos olis, niin voisin hyvinkin kuvitella olevani hyvin samanlainen kuin sinä... :)

  Elli

  VastaaPoista
 16. http://erilainenpaivakirja.blogspot.fi

  23-vuotiaan poikatytön suorasanaista tekstiä yhteiskunnan epäkohdista ja hieman pienemmistäkin vitutuksen aiheista. Vahvoja mielipiteitä, erilaisia näkemyksiä, toukkaprojektia ja elämän varjopuolia (vähän ilojakin) mitään kaunistelematta.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...