13.8.2008

Sunnuntaina hyvä kiertää

Jipii, mä pääsen Hietsun kirpparille sunnuntaina! Sairaan siistiä! Sen lisäksi, että toivottavasti pääsen eroon turhasta kamasta, saan viettää päivän hauskojen tyyppien kanssa. Oon ollu edellisen kerran siellä myymässä joskus viime vuosikymmenellä, markka-aikaan. Kiva nähdä millainen meno on nykyään.

Olen nyt sitten käynyt läpi kaappeja. Sain puolessa tunnissa tyhjennettyä hyllyistä kaksi jätesäkillistä lasten ja aikuisten vaatteita, vöitä ja niitä hiton kenkiä. Pöydälle päätyy myös hyvin ja huonosti palvelleita koruja, hetkeksi huumanneita hajuvesiä, festareilta ostettuja aurinkolaseja (näyttää hyvältä, tuntuu pahalta), hetken mielijohteesta ostettuja kynsilakkoja (mm. sininen!!), tänään-ja-vain-tänään-tykkäänkin-grungesta-cd-levyjä ja ekalta poikaystävältä saatu kello, joka käy valolla. Sen ostajan pitää muistaa pitää hihaa ylhäällä marraskuusta helmikuuhun. Niillä kaikilla on tarina. Voi kun ne pääsisi hyvään kotiin.

Kirppareilla pyörivät varkaat ja trokarit vaatii ihan oman strategian. Kengistä ei oo esillä kuin toinen pari, spessuvaatteet on omassa rekissään mun valvovan silmän alla ja korut ja kellot on tiskin takana näytillä kun viinapullot 50-luvulla. Aion lisäksi laittaa kyltin, että täällä on vintagemerkkivaatteita ja Lontoosta (voitteko kuvitella: mä olin au-pairina siellä -94 ja ostelin vaikka mitä) ja Ranskasta raahattuja uniikkituotteita. Että turha tulla vikisee, että 20 sentillä ei saa mitään. Valitukset voi osoittaa vaikka lyhtypylväälle. Joo. Kohta mä varmaan laitan niihin väripanoshälyttimet..

Meillä on iso kolmen pöydän blokki parkkipaikkarivissä, ihanaa tavaraa ja viinitönisteri, josta jaetaan lasillinen hyville ostajille. Se ei kyllä oo varmaan ihan laillista, mutta ehtiihän sitä pohtia putkassa. Tervetuloa!

14 kommenttia:

  1. Viiniä kirpparilla, oo la laa! :D

    VastaaPoista
  2. Voi video mikä mainosnainen sä oot, sunnuntaista tulee hiton hauska päivä. Otetaanks me punasta vai valkosta vai molempii?

    Hanna

    VastaaPoista
  3. Tuo sä punainen niin mä tuon valkoisen. Eiks niin, että lasillisen saa myös meidän lukijat, jotka vaivautuu paikalle vaikka ei ostaiskaan mitään? ;D Mikä olis hyvä salasana?

    VastaaPoista
  4. mä arvasin, että mystinen H ja mama menee kirppikselle yhdessä ;D
    jotenkin toi viini oli se avainsana:D

    VastaaPoista
  5. Nämä on niitä hetkiä kun toivoisin että asuisin siellä jossain etelässä. Voiko parempaa tarjousta olla kuin viiniä kirppariostosten ohella?

    Noup.

    Pitäkäähän hauskaa ja myyntionnea.

    VastaaPoista
  6. Jumanpirhana mama, meidäthän viedään sieltä putkaan jos me aletaan juottaa meidän asiakkaita.


    Hanna

    VastaaPoista
  7. Kiitos Marple! Pikainen junakeikka Helsinkiin, perhaps? ;)

    Rous: Mystinen H olis ihan älyttömän hyvä rap-artistin nimi. :D

    VastaaPoista
  8. Alkoholin hallussapito ei oo rikos ja todisteita jakamisesta ei tiettykään oo kun jengi nopsaan kulauttaa napaansa ne hömpsyt. Pääasia että kauppa käy. ;) Sitäpaitsi Hoo, etkös sä oo jonkun sortin ravintoloitsija? Yksi kappaletta A-oikeuksia kehiin. :D

    VastaaPoista
  9. Ihan huippuhyvä idea! Teidän kojulla onkin sitten varmaan jonoa tiedossa:)

    Hieno tämä uusi ulkoasu blogissasi. Ja hauskaa nähdä Maddesta kuvia. Punainen tukka (eikö?) - keneltä se on peritty?

    VastaaPoista
  10. Ja jonossa varmaan myös poliisit.. ;)

    Tukka on Teemulta (isn't it ironic..) ja kyllä se vähän punertaa ja jopa kihartuu. Oon vähän kade. Mutta onneksi tätä mun lötköä mutta ohutta maantiehiirtä ei tarvinnut jatkaa jälkipolville. ;)

    VastaaPoista
  11. Ηey there! I know this is somewhat off topiс but ӏ was wondering if you kneω wheге I could
    loсаte a captchа plugіn for my comment fогm?
    I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble fіnԁing one?
    Thanks а lot!

    Visit mу hοmepage - dallas tx car insurance
    My page :: car insurance dallas

    VastaaPoista
  12. Haѵе you ever consideгed about adding a lіttle
    bit more than just youг articles? I mean, whаt you say
    іs fundamentаl and all. Νeveгthelesѕ just imаgine іf yοu added some gгeat ріctureѕ
    or νidеo сlipѕ tο give уour рosts
    moге, "pop"! Υour content is excellеnt but with pics and clips, this websіte сοuld definitely be οne of the greateѕt in its niche.

    Wοnԁеrful blog!

    Feel free to suгf to my blog: relieve pain with a tens unit

    VastaaPoista
  13. Fiгst off I want tο say fantastic blog!
    Ӏ had а quick question that I'd like to ask if you do not mind. I was interested to know how you center yourself and clear your head before writing. I have had a hard time clearing my thoughts in getting my ideas out. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or hints? Thanks!

    Here is my homepage taxicab service in Irving

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...