30.8.2008

Maailman ihmisiä

Mä luen aina Hesarin Maailman ihmisiä -uutiset, koska siellä on yleensä jotain pysäyttävää. Tällä kertaa mut sai pohtimaan maailman menoa tää juttu:

Saksaan matkalla ollut 78-vuotias nainen yllätti matkatavarakäsittelijät Arlandan lentokentällä Ruotsissa. Lähtöselvityksessä oli kehotettu naista viemään matkatavaransa valvomattomalle erityismatkatavarahihnalle.

Ruotsalaislehti Upsala Ny Tidningin mukaan nainen oli kuitenkin kuullut ohjeet väärin ja asettunut itse hihnan vietäväksi.

Matkatavaroiden käsittelijät kuitenkin huolehtivat naisen yleisötiloihin, ja hän selviytyi ehjänä ja ajoissa lennolleen.

Koomista ja traagista yhtäaikaa. Jonkunhan oli pakko myös nähdä toi tapaus, tuskin toi mummeli niin ripeästi on liikkunut. Eikö kukaan voinut sanoa että hör du, se on vaan tavaroille.

Mä ymmärrän tota vanhusta. Mullakin on taipumus tulkita väärin ihmisten suunnittelemia käyttöliittymiä. Mä menin kerran kysymään huoltikselta, että oisko niillä lainata jotain pihtejä kun joku on työntäny mun bensatankkiin vihreän muovinpalan, joka estää mun tankkausoperaation. Se setä tuli katsomaan ja vähän alentuvasti sitten valaisi mua että joissain autoissa on sellanen suppilo joka estää sen, että sinne ei vahingossa tankata dieseliä niin kuin mä olin just tekemässä. Nerokasta mutta ei ollenkaan päivänselvää.

Mutsi yritti avata 90-luvulla taskulaskimella telkkaria ja hirnuin sille mielipuolisesti. En hirnu enää. Mä pystyn sieluni silmin näkemään kuinka maailma menee menojaan ja mä poljen jopolla perässä. Toivottavasti Madde pelastaa mut sieltä matkatavarahihnalta.

2 kommenttia:

  1. Olipas herttaisen hauskaa. :-) Mutta kyllä minäkin olen miettinyt, että miten sitä mummelina pärjää, kun maailma kaahaa niin kauheaa vauhtia eteenpäin. Sääliksi käy nykyajan mummoja ja vaareja. Kukaan ei enää vaivaudu edes kuuntelemaan niitä viisauksia, mitä meitä puoli vuosisataa pidempään eläneillä olisi kerrottavana.

    VastaaPoista
  2. Mutsilla on silmälasikotelo ja cd-soittimen etupaneli ihan samanlaisessa kotelossa. Sit se välillä miettii et kumpi on kumpi. Ihan kiva pistää Blaupunktin etupaneli silmille ja kuunnella rilleistä musaa. Mikäpäs siinä.

    Hauska postaus, btw. As always.

    Hanna

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...