3.8.2008

Kriisi syvenee

Huomenna olis sitten eka työpäivä. Se on sekä ihanaa että kamalaa!

Kamalaa siksi, että mun habituskriisi syvenee. Se on oikeastaan Olivian syy, siis sen lehden, kun menin lukemaan pari numeroa. Mä löysin ne mökillä huussista ja selailin huvikseni. Hämmästyin juttujen tasoa - poikkeuksellisesti hyvässä mielessä. Ällöämäni muotijututkin oli ihan toimitettuja ja niissä oli mukana norminaisen näkökulma. Mä voisin melkein tilata sen. Melkein.

Anyway, siellä oli kuvia tosi tyylikkäistä bisneshenkisistä maailmannaisista ja tuli pakottava tarve olla samanlainen (että mua ärsyttää olla tällainen peesaaja!). Tosiasia on kuitenkin se, että mä oon meikannut samalla tavalla kohta 15 vuotta (no ehkä rajaukset ei oo 80-luvun tasoa), en lakkaa kynsiä tai kuivaharjaa selluliittia enkä osaa laittaa hiuksia kuin yhdellä tavalla - ja se pukeutuminenhan käsiteltiinkin jo. Aika vaikea tavoite siis noin äkkiseltään. Vuositasolla mun kosmetiikkaostokset on hyvin pistemäiset ja suurin osa on harhaostoksia. Kylppärin kaapissa on läjä puolikkaita voidepurkkeja, yökapseleita, silmäpussiseerumeita ja kiinteyttäviä geelinaamioita, jotka on vanhentuneet aikoja sitten. Mä vissiin kuvittelen, että pelkkä ryppyvoiteen omistaminen silottaa ihoa. Turvoksissa olevasta meikkipussista käytän ainoastaan Lancomen Definicilsiä (joka on maailman paras ripsiväri ja johon palaan aina kaikkien kokeilujen päätteeksi), Kanebon meikkipuuteria ja Blistexiä. Eikä toi Blistex edes ole mikään meikkituote. Help.

Mun pitää nyt koota itseni. Loppujen lopuksi on suhteellisen sama, onko töihin tällännyt tunnin vai viisi minuuttia dösässä. Tuskin kukaan ottaa mua enemmän vakavasti, jos mä käyttäisin silmämeikinpohjustusvoidetta. Kovalla äänellä ja hyvillä jutuilla saa enemmän huomiota kuin kultahippuhuulikiillolla. Tänään ennen nukkumaanmenoa vois kyllä hioa kyynerpäät.

10 kommenttia:

 1. meetsä aikuisten oikeesti huomenna aikuisten töihin??

  oikein mukavaa kahvitaukoax2 sekä loistavaa lounashetkeä!!

  VastaaPoista
 2. Haha: aikuisten töihin!!! Saanksmä käyttää tota lähteen mainiten?

  Kiitos. :) Pojilla on mulle uus läppäri ladattuna valmiiksi ohjelmistoja ja duunin sposti taas auki. Mä en tiedä, onko mulla joku istumapaikka (ja missä se mahtaa olla) tai onko mun kasvit hengissä ja missä mun duunitavaralaatikko majailee. Mulla on kello yhdeksältä palaveri, jossa tää kaikki selvinnee - toivon. :D

  VastaaPoista
 3. saat :D

  mä vedän sun kunniaksi aamu-maxit klo.9.00....seisaallaan...mulla ois istumapaikka, mutta pomot ei anna istua ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, siellä aikuisten töissä on rouskun kuvauksen mukaisesti ihmeen rauhallista kahvitella ja syödä. :)

  anu (huomenna loman jäljiltä ekaa päivää töissä)

  VastaaPoista
 5. Sun pitää Rous ottaa toi istuma-asia puheeksi kehityskeskusteluissa.. :D

  Anu: aion todella nauttia joka lounassekunnista ihan eri malliin kuin ennen.. ;D

  VastaaPoista
 6. Hauskaa alkanutta työviikkoa!

  Minä aina HALUAISIN hoitaa kaikki viimeisenpäälle täydellisesti:
  - Jalkakylvyt, raspit ja voiteet.
  - Hoitoaine & shampoo, muotovaahdot, vahat ja lakat
  - Alusvaatteista sukkahousuihin ja suorathousut, jakku sekä asusteet.

  Ja sitten kuitenkin teen vain sen välttämättömimmän enkä muista koskaan laittaa edes huulirasvaa..

  VastaaPoista
 7. nononononono???!!! monelta saadaan fiiliksiä ekasta päivästä?

  VastaaPoista
 8. Miten meni?
  Olitsä messissä vai ihan pihalla?
  Oliks hima ihan lintsi kun sä palasit kotiin?
  Oliko rosvopaisti odottamassa pöydässä ja vaahtokylpy valmiina?

  Kerrokerrokerro!
  ;)

  H

  VastaaPoista
 9. Okei, okei. :) Siistiähän se oli! Madde on Mummilla hoidossa tän elokuun (iskä aloittaa vasta syyskuussa), joten himakin oli ihan siisti.

  Mä esitin olevani messissä ja läpi meni, mut mä teen kyllä aloitteen että kaikkien on ruvettava pitämään sellasta nimibadgea koska 40 uutta ihmistä on mun muistikapasiteetille liikaa. Eka asiakas soitti jo kympiltä kun oli jotain kautta kuullut mun palanneen töihin, oli iloinen et oon back. Sit vanhat duunikaveritkin vaikutti aika iloisilta nähdessään mut joten oli tosi hyvä mieli ja tarpeellinen olo koko päivän. Mulla on sikahieno uus sormenjälkitunnistimella avattava läppäri, joka kompensoi sitä, että mun työpöytä on joku roskalavalta kaivettu lastulevyn pätkä, mutta syyskuussa tulee kuulemma uudet pöydät. Ja join kuulkaa rauhassa teetä, konffasin uutta konetta, puhuin lauseita loppuun ja söin Torissa ihanan lounaan, jonka maksoin 8,40 arvoisella lipareeella. ;) Ei pöllömmät päivät siis.

  VastaaPoista
 10. hyvä hyvä, että kaikki sujui odotetun kauniisti!

  ps: onneks sul oli ees se lastulevytyöpöytä, kato kaikkee ei voi saada;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...