6.8.2008

Kops

Ihminen kaatuu noin 160 000 kertaa ennen kuin tasapainoaisti ja koordinaatio pelaavat täydellisesti yhteen. En meinannut ensin uskoa, mutta sitten kun tarkkailin Madden taaperrusta viiden minuutin ajan, olin vakuuttunut että luku pitää kutakuinkin paikkansa. Kyllähän se pannuttaa kerran minuutissa. 

Lapsilla on yllättävän vähän mustelmia tohon statistiikkaan nähden. Kai se vähäinen paino on eduksi muutenkin. Miettikää, miten paljon sattuu, kun nykyään vetää keilat ja/tai kolauttaa pään. Sehän on sairaalakeikka. Tulee kauheita ruhjeita ja avohaavoja, ja nivelsiteet menee poikki. Maddella jäi yks päivä kaatuessaan kieli vähän hampaiden väliin. Olispa kiva mennä duuniin tikit kielessä ja liituraitahousujen polvet puhki. "Alotettafko yt ää kokouf?"

Ihminen aloittaa ja lopettaa elämänsä kaatuilemalla. Maailmaa pitäisi muistaa tarkkailla nyt ennen kuin taas pitää alkaa katsoa jalkoihin.

2 kommenttia:

  1. Lasketaanko tuohon kaikki kännimokailut?

    K

    VastaaPoista
  2. Meinaatko että kännikaatuilu johtuu edelleen siitä että pikkuaivot ei vieläkään oo löytäny lihasten kanssa yhteistä säveltä? :D

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...