2.8.2008

Kamat ulos

Nyt on tarjolla niin ohuita ajatuksia että parempi tyytyä vain muistelmiin. Olin nimittäin eilen kahden mama-kaverin kanssa rimpsalla. Toinen oli laittanut puhelimeensa perjantaille muistutuksen "Kamat ulos!". Kyseessä oli typo, mutta naisparka oli kyllä hetken pohtinut, että mitkä kamat ja minne ja miksi.

Nämä Mamat siis aloittivat rentoutumalla Salon Pacifiquessa kuohuviinillä ja intialaisella päänhieronnalla, jonka jälkeen hiukset ja naama päivitettiin million dollars -lookiin. Ihana palvelu, ymmärtäväinen henkilökunta. Sen jälkeen siirryttiin mojitojen kautta ravintola Raflaan syömään ja nauramaan kovaäänisesti omille vitseille. Jälleen: ihana ruoka, ymmärtäväinen henkilökunta. Lopuksi hieman baarikiertelyä ja yksi karaoke-esiintyminen. Kun korkkarit eivät enää suostuneet kävelemään suoraan, otimme taksin kotiin. Aamu oli lapsivapaa. Suosittelen tällaista päivää ihan kaikille äideille.

Muutama kuva.
7 kommenttia:

 1. Tosi hemaisevia kamoja :) Blondikama voisi kollata joskus Raflan löytötavaroita, yhdet tummat lasit taisivat häipyä siinä vaiheessa, kun silmille tulikin nakit. Ehdottomasti uusinta!

  VastaaPoista
 2. Unohdit mainita ne kuusi pulloa Amaronea, jotka kirjaimellisesti heitettiin huiviin ;)

  Mä soitan Raflaan ja kysyn sun laseja, eihän ne pirulauta voi hävitä. Olisko ne mun kassissa, mähän ihastuin niihin alkuillasta. Jos mä oon vahingossa varastanut ne sulta.

  Hanna

  VastaaPoista
 3. Mikä yhteensattuma, näin tänään linkin blogiisi Salanimen sivulla, mutta en vielä ehtinyt astua sisään!Ja sitten blogisi osoite tupsahti vielä tekstiviestillä kännykkääni! Jätän nyt vain lyhyen tervehdyksen, mutta palaan pikapuoliin lukemaan vanhempia tekstejäsi, aivan ehdottomasti.

  Iltanne kuullosti mukavalta, itse olen puolestanilähdössä radalle tänään. Harvoin tulee enää käytyä ulkona, vaikka ei lapsia olekaan. Tänään on kuitenkin vanhojen tekno-bilettäjien kokoontuminen Uunisaaressa, joten on raahauduttava paikalle:)

  VastaaPoista
 4. Hei katsokaa nyt tota lasimäärää, montako meitä oli siinä pöydässä?
  Ööö, kolme?


  Hanna again

  VastaaPoista
 5. No on siinä vesilasejakin! Köh. Ei ihme että aurinkolasit hukkui. Myös mun D&G:t jäi jonnekin. Veikkaan miniä.

  VastaaPoista
 6. Ooh! Mäkin haluan!! Noh, sitten joskus kun olen taas päässyt eroon tissitakiaisesta ja miehen jalka on päässyt eroon raudoista ja ja ja.. Elämä on valintoja ;) Mutta ehdottomasti ansaitsen tuollaisen illan hoitoineen päivineen kunhan selviän seuraavasta puolivuotisesta hengissä..

  VastaaPoista
 7. Ou jees, tämä kuva näyttää hyvältä, mamat oikeesti rentoutuu, turha sitä on lasien määrässä pihistellä :D

  T kateellinen nakit silmille tarpeessa oleva mama :) Pia

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...