28.8.2008

Jalkataivas, päähelvetti

Mä olin tänään duunin jälkeen täällä kahden tunnin jalkahoidossa nimeltä Sole Delight. Sitä se todella oli, suosittelen kaikille.

En tosin tajua, miten kaksi tuntia voi mennä niin nopeasti. Jos esimerkiksi leffassa on kauhee kusihätä niin se kaksi tuntia on ikuisuus. Nyt mulla on niin jumalattoman hienot varpaat, että on pakko mennä huomenna duuniin joissain sandaaleissa oli sitten pakkasta tai ei.

Se on siitäkin ihana hoito, että siihen kuuluu päänhieronta sillä välin kun varpaat lepää jossain laakerinlehtikääreissä. Se typykkä sitten kysyi multa, että sopiiko jos hän käyttää hiukan aromaattista öljyä siinä päänahan käsittelyssä. No totta mooses, enhän mä oo mihinkään tästä enää menossa!

Paitsi himaan, julkisilla.

Ja sitä aromia lorotettiin mun tukkaan niin, että tossa päälaella oli ihan kunnon öljykatastrofi. Yritin sen hoidon jälkeen imeyttää sitä töhnää sen kimonon helmaan, mutta lopputuloksena mulla oli edelleen rasvarastat ja kimonossa kauhea läikkä.

Sitten yritin hätäpäissäni peitellä sitä läikkää yrttiteen, hedelmien ja ystävällisen tuote-esittelyn äärellä ja suostuin ostamaan yhden "sun iholle äärimmäisen tarpeellisen" vartalonkuorinta-aineen (lime-inkivääri-merisuola-jokuöljy, en oo ihan varma voisko tolla maustaa jonkun thai-wokin myös) - okei, okei, mitä tahansa et pääsen himaan. Kassalla sitten kuittasin ihan iloisesti 130 euron laskun. Sitten havahduin, että mullahan oli 40€ lahjakortti, että minkä hintainen se kuorinta oikein oli. No 56 euroo. Elämä on.

Toisaalta sitä kimonoa ei koskaan saada puhtaaksi joten ehkä me ollaan tasoissa. Ja ihmiset bussissa saattoi luulla että mä olin vaan kastunut sateessa silleen päälaelta.

7 kommenttia:

 1. voiskohan toi jalkahoito kuulostaa yhtään ton paremmalta, kun omat jalkapohjat on ihan kamalassa kunnossa ja kantapäistä lähtee iho. Tahtoo kanssa! ainii, mun siskohan on opiskellu jalkahoitajaks :D Mut eihän suutarin lapsillakaan oo kenkiä :D

  VastaaPoista
 2. Tää on nyt totaalista stalkerointia, mutta onko mahdollista, että kävelit vastaan Fredalla tänään perjantaina klo 8.30? Ohikulkija ainakin näytti todella samalta kuin ne muutamat kuvat, joita sinusta on näkyny täällä blogissa.

  Terveisin Aliisa, joka mielenkiinnolla odottaa kotiäitivuoden alkamista maha pulleana

  VastaaPoista
 3. Mä ostin sieltä ton saman suolapurkin, mut tulin heti sen jälkeen raskaaksi ja sitä ei saa (why?) käyttää ku on paksuna. Laitoin sen sitten kiertoon.Olikse noin törkeen hintanen?

  Kerran me juotiin mutsin kans siellä hoidon jälkeen piccolopullo kuohuvaa. Se kaks desii maksoi 30 euroo ja oli ihan lämmintä. Sen jälkeen en oo käyny, mut kai taas pitäis- on se vaan niin siistii olla hiplattavana ;)

  Hanna

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. thann & harnnilla on ihana sea foam salt scrub, eikä muistaakseni maksa kuin 20-30 eur. niilläkin on jotain spa-hoitoja

  VastaaPoista
 6. Kauneushoitola rules. Itse olin kasvo-ja jalkahoidossa pari viikkoa sitten ja on kyllä ihanaa olla hemmoteltavana!
  Hauskaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Seuraavan kerran mä pysyn kyllä kovana: ei öljyä päähän eikä miljoonainvestointeja. Eipä.

  Aliisa: joo, se voi hyvin olla. Toivottavasti mä näytin tyylikkäältä ja kiireiseltä, koska sen kuvan mä yritän nyt antaa uudesta työminästäni. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...