26.8.2008

Etola, tavaraeldorado

Mies on viimeistä viikkoa töissä ja alkanut jo suunnata ajatuksiaan kotisyksyyn. Eilen se kävi Etolassa upgreidaamassa Madden leikkipuistosetin, koska se mun ostama oli kuulemma niin Baltiasta. Tuli ulkopallo, uus ämpäri (iso!) ja lapio, uusia hiekkamuotteja sekä joku kummallinen kokkikattaus (aterimet, laitaset, mukit, kattila).

Mä en voi käydä Etolassa, koska mä unohdun sinne pariksi tunniksi ihmettelemään sisäänostajan mielentilaa. Siellä on aivan kaikkea, mitä kuvitella saattaa paitsi ruokaa: puutarhakalusteita, kuramattoja, löylykippoja, kerniliinoja, sadehousuja, vaahtomuovia, sähkötarvikkeita, kukkaruukkuja ja liukureita. Valikoimaan sopis kyllä materiaalinsa puolesta muutama elintarvikekin kuten Saarioisten einespizzat, etenkin se "kasvis".

Niiden slogan oli mun mielestä joskus "kaikkea kumista ja muovista". Sen pitäis olla "Kaikkea kaikesta". Rehellisyyden nimissä.

4 kommenttia:

 1. Edelliseen kirjoituksen kommentoisin, että mäkin käyn täällä lähes päivittäin. Sä oot aina vaan niin viksu ja viisas, että mulla ei ole kirjoituksiisi lisättävää tai kommentoitavaa. :)
  Serkkuni mulle vinkkasi tätä blogia. Arveli, että tykkäisin. ja oikeassa oli,koukussa ollaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitokset kehuista ja hekotuksista, terveiset myös serkulle! :D

  VastaaPoista
 3. Mistäköhän minä tänne sivuille eksyin , mutta hyvä, että eksyin. Ihanan pirtsakkaa tekstiä, seuraan jatkossakin.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...