24.8.2008

Ei-profiili

Tänään oli Hesarissa mielenkiintoinen juttu siitä, kuinka ihmistä määrittelevät enemmän ne asiat, joista hän kieltäytyy kuin ne, jotka hänen elämäänsä kuuluvat. Kaikissa profiileissa kysellään kuitenkin harrastuksista eikä ei-harrastuksista. Kokeillaan siis.

Ihan ensiksihän mä olen ei-mies. Outoa, miksi ei-mies on jotenkin ihan eri asia kuin nainen? Tilannetta sekoittaa myös termi jees-mies. Mikä on miehen vastakohta jos ei nainen? Ihminen, joka ei ole karvainen, hikinen ja karjahtele punttisalilla? Liian raskasta sunnuntaiksi, eteenpäin.

Ikä on aika vaikea eikä kerro juuri mitään (ei alle 30 mutta ei yli 40-veekään), mutta asenteet, elämänkatsomus ja harrastukset ovatkin hedelmällistä maaperää. En harrasta minigolfia, krokettia tai käsitöitä (jyrkkä ei turhauttavalle näpertelylle). En polta tupakkaa. Mua ei saa kirveelläkään ajamaan mitään carting-autoja ja muita ääliöiden menopelejä kuten vesijettejä. En koskaan suostuisi metsästämään viattomia eläimiä. En tiedä typerämpää rahanhaaskausta kuin benji-hypyt. Kieltäydyn syömästä ruokaa, jossa on hedelmiä (perustan seuraavaksi facebookkiin ei ananasta pizzaan eikä mihinkään muuhunkaan ruokaan -ryhmän) ja punaista lihaa - ellei ole pakko. En kuulu kirkkoon ja itse asiassa vastustan kaikkia uskontoja (paitsi buddhalaisuutta, mutta sitä ei saisi tässä määrittelyssä sanoa). En lue naistenlehtiä vaikka se Olivia mua edelleen hiukan kiinnostaa. Olen ei-sinkku ja ei-lapseton vaikken ole kovin äidillinen. Weird.

Tästä tulee mieleen se en ole koskaan -juomapeli, jossa sanotaan vuorotellen asioita, joita ei itse ole koskaan tehnyt ja ne joutuvat juomaan, jotka ovat. Aika vaikeaa olla täysin jyrkkä ja musta-valkoinen, paljon jää profiilista puuttumaan. Tai kokeilkaa itse. Mä sanon viimeisen sanan ja se on öö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...