11.8.2008

Anna hyvän kiertää

Sain asianmukaisen muistutuksen siitä, miks mä olen projektipäällikkö (tai no nykyään kai Account Director) enkä graafinen suunnittelija. Mä sain tuhrattua tän blogin ulkoasun muokkaamiseen koko päivän. Sen lisäksi, että mun kuvankäsittelytaidot on vielä puutteellisemmat kuin ohjelma, jolla mä sitä teen, olin ihan luomisähkyssä bloggerin tarjoamista mahdollisuuksista. Puuh. Meille muuten etsitään uutta PM:ää. Pistäkää itsenne kiertoon, jos tätä nyt lukee yksikään alan ihminen. Tuskin.

Jatkan kenkäkriisistä. Mulla on yhteensä 6 paria täysin ei-sopivankokoisia kenkiä, muut saan vielä jotenkin ahdettua jalkaan. Vähemmän kuin kuvittelin, tosin talvikenkiä, saappaita ja nilkkureita en vielä ees kokeillut. Onks mulla yhtään lukijaa, joka tarttee hyväkuntoisia matalakorkoisia kenkiä kokoa 38? Kaikilla mun kavereilla on 37 tai 39 (miten voi olla!?) enkä jaksais laittaa huutoon. Avaan edullisen kenkäkaupan, jos joku ilmoittautuu. Sellanen rahapulainen äiti, joka on raskauden myötä päätynyt kokoon 38, on tietty etusijalla.

Sitten Äiti soitti. Se oli lukenut mun popokriisistä ja lupasi pistouvata mulle yhdet duunikengät - sopii! Me mennään kaupoille huomenna. En tiedä miten vanhaksi pitää elää, että ei enää anna äidin maksaa. Jos Matildalle joskus käy tälleen niin annan kyllä hyvän kiertää.

8 kommenttia:

 1. Jee, olen onnellinen puolestasi Mama :) Täällä ainakin yksi 35-vuotias tytär on hyvinkin tyytyväinen kun oma mamma betalar. Nykyään kun mennään kahville, niin mä en edes yritä alkaa etsiä lompakkoa - mutsi tästä kyllä joskus piikittelee ;) Enköhän mä joudu lapseni maksunaiseksi myös ihan tarpeeksi monta kertaa, että tää on tosiaan tätä sukupolvelta-toiselle kiertoa :D

  VastaaPoista
 2. Joo, meillä kanssa äiti (ja isi) maksaa aika usein, enkä todellakaan koe huonoa omaatuntoa. Turhaan niitä rahoja on odotella haudan taakse asti, kun eivät tällä hetkellä kädestä suuhun elä.

  VastaaPoista
 3. Jups, täällä sama kenkäkriisi. Eniten mua harmittaa, kun mulla on aivan ihanat limenvihreät piikkarit ja ne ei mahdu ei millään jalkaan! Ei sen puoleen, että mulla olisi mitään vaatteitakaan noiden kenkien kanssa käytettäviksi :#

  Yksi työkaveri sanoi, että jalka kasvaa koon per lapsi. Hän oli joskus kokoa 39 ja nyt 41.

  VastaaPoista
 4. Tere Mama.

  Mä sain sulta inspiksen vaihta blogiin kuva. Nyt se on huonompi kuin ennen, mutta väliäkö hällä.

  Milloin nähdään, soittele ku Mattila nukkuu. Sua kun ei koskaan saa puhelimella kiinni. Ehkä sut sais faxilla?

  ;)
  H

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tadaa! Mulla on kahdet uudet kengät ja uus musta alelöytötakki. Kyllä nyt taas maman kelpaa. Suosittelen muuten ihmisille käyntiä Sokoksella. Ihan ku ois ollu ulkomailla.

  Mua rupes ärsyttää se mun omahyvänen naama ja heivasin sen helvettiin. Jos jotakuta todella kiinnosta miltä mä näytän niin kuvista löytyy. ;) Mut saa parhaiten kiinni sähkeellä, telefaxilla tai kirjeellä, mahdollisesti myös fillarilähetillä.

  VastaaPoista
 7. Hiukka OT, mut noi teidät sivut on todella addiktoivat :D

  VastaaPoista
 8. Joo, se pinkki väriroiske on meidän koko toimiston the sisustusjuttu - ja mähän vihaaaan pinkkiä. ;) Mut en mä ookaan mikään AD.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...