15.7.2008

Valintoja

Mun aivot on vissiin vähän kesälomalla kun sorrun kaikenlaiseen hömppään, mut muutamassa blogissa on tehty tällanen hauska kuvapostaus:

Etsi vastaukset kysymyksiin Googlen kuvahaulla ja valitse kuva hakutulosten ensimmäiseltä sivulta.
1) Ikäsi seuraavana syntymäpäivänäsi

2) Minne haluaisit matkustaa?

3) Lempipaikkasi?

4) Lempitavarasi?
5) Lempiruokasi?

6) Lempieläimesi?
7) Lempivärisi?

8) Tämänhetkinen tunnetilasi?
9) Kulkuneuvosi?
10) Mitä teit viime lauantaina?

11) Mitä teit viime sunnuntaina?

12) Keneltä näytät?

Munkin oli siis pakko kokeilla. Huomasin jo heti ekasta setistä, että kuvan valintahan on vaikeaa! Suurin osa olis varmaan valinnut tän:..mutta toisaalta, olihan siellä tarjolla tämäkin! Se on tietty multilaippa. Kuvaa hyvin mun multitasking-taitoja.


Sitten toi matkahomma. Oli yllättävää että Kanadasta ei löytynyt sitä perusmielleyhtymää eli erämaajokikuvaa vaan jouduin valitsemaan mm. seuraavien välillä.Tsihi. You get the point? :D Nää ON vaikeita valintoja.

Koska mulla ei ole lempitavaraa (kellä on?) tai -paikkaa, hyppäsin ruokaan. Tadaa:Noi toisetkin pökäleet on kuvatekstin mukaan savuahvenia. Ei näytä kovin tuoreilta.

No lempieläimen on pakko olla aika yksiselitteinen. Vai.. onko?

Eikö tiikeristä ole edes yhtä kokonaista hakusivua kuvia? Toiseksi, miks noi tossut on muovikääreessä, olis ehkä vähän parempi kuva tullut ilman.

Sitten väriin. Ihan hysteeristä! Hakusanalla vihreä saa drinkkejä ja tollasen ukkelin mutta myös myös punaisen jätelavan.


Noihin loppuihin mä en oikein osannut vastata. Kirjoittaessani tunnetilani on yleensä innostunut tai jopa kiihtynyt, mutta en halunnut päätyä pornosivuille. Kulkuneuvona on useimmiten omat jalat, mutta jotenkin yökötti se hakutulos jo etukäteen. Ja viime viikonloppua en todellakaan muista enää. Toi vika vois olla ehkä tää:Mulla on samanlaiset silmäpussit.

Tähän jää silti vähän koukkuun. Mutta vastaukset kertoo kyllä enemmän huumorintajusta kuin visuaalisesta silmästä. ;)

2 kommenttia:

  1. Onneks sä pääset pian duunin niin sun ei tarvii tehdä tollasii hölmöjä nettikyselyjä.
    Nimimerkillä minä tein nyt-liitteen seksikyselyn.

    H

    VastaaPoista
  2. Entäs jos mä oon menettänyt pelin ja teen näitä työajalla?! Saan potkut ja mulle nauretaan! Toisaalta mulle varmaan nauretaan nytkin joten oikeastaan saan vaan potkut.

    VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...