30.7.2008

Största möjliga tystnad

Mä vihaan melua. Jouduin imuroimaan eilen (siivousfirmalla oli taas joku kommunikaatiokatkos) ja että mua tympi se moottorin huuto. Siis eikö äänenvaimennin oo jo keksitty? Miksi ihmeessä niitä käytetään vain aseissa? Miten ois esimerkiksi hiljainen hiustenkuivaaja? Olis kiva joskus kuivata fleda ilman, että siitä seuraa tinnitusta. Ja tehosekoitin! Mä en viitsi tehdä mitään tehosekoittimella, koska kuulostaa siltä, että Airbus lentäisi keittiön läpi. Sen takia on kaikki vehnänorasjuomat ja proteiinipirtelöt tekemättä. No vitsi! Mutta noita meluisia laitteita on tosi monta. Ainoastaan astianpesukonevalmistajat markkinoivat hiljaisia malleja. Miksi juuri astis? Siksikö, että sitä voi käyttää yöllä? Oon ihan varma, että joku voisi haluta imuroidakin, kun ipanat on nukkumassa.

Kodinkonevalmistajille ilmainen vinkki: käyttökokemuksen muodostumiseen vaikuttaa moni tekijä. Hiljaisuus on nouseva trendi. Sanoo mama.

Ps. Kuka muuten muistaa mistä tv-ohjelmasta toi otsikko on lainattu? ;D

5 kommenttia:

 1. Toi otsikko on mun päästä!
  Terkkuja Näsinneulan ravintolasta- on se hyvä ruoka vaan hyvä juttu..

  Hanna

  VastaaPoista
 2. Hanna, sun pää on hiukan meluisampi paikka, trust me. ;)

  No mutta jos kukaan ei muista Senor Granadaa ja Lady Manhattania niin johan on kumma! Hoplaa!

  VastaaPoista
 3. Kyllä Peteliukset ja Kallialat muistetaan.. Ja muistan sketsinkin ja ne pulisongit... Ohjelman nimi on vain hieman hakusessa, olisko PulttiBois? Niitä oli niitä eri ohjelmia samoilla henkilöillä niiiiiin monta yhteen aikaan.

  VastaaPoista
 4. Kyllä mäkin pistäisin rahani Pulttiboisiin, mutta kuten sanoit niitähän on tosiaan aika pirusti. Mikäs se ohjelma oli jossa oli Pupulaakson tarinoita? Se jänis, jonka tassut oli pienet ja säämiskäiset ja äiti oli karannut Amerikkaan sähköjänikseksi.. :D

  VastaaPoista
 5. Sarja on Velipuolikuu ja tuo lausahdus största möjliga tystnad on Palle Ramstedts (vai mikä se sukunimi oli) showsta. Samaisessa sarjassa seikkaili myös Juppe-pupu :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...