17.7.2008

Piristystakuu tai unihiekat takaisin

Mä olin tossa yks päivä tosi pirteä ja jäin miettimään, miks tää ei oo pysyvä olotila. Mä nimittäin muistelen olleeni paljon vähemmän väsynyt ennen lapsen syntymää. Madde toki nukkuu ihan kohtuuhyvin - paitsi silloin kun kiljahtelee unissaan yön läpeensä - joten miks mä olisin yhtään sen väsyneempi kuin aikaisemmin? Onkohan se ihan vaan harhaa, että mä oon joskus ollut pirteä!? Ehkä sitä vaan tunsi ittensä freesimmäksi, kun urheili muutaman kerran viikossa. Mun on pakko ruveta taas urheilee.

Sen sijaan, että olisin lähtenyt lenkille, mä päätin luoda Facebookiin ryhmän nimeltä Äiti on vähän väsynyt. Kattokaas, se piristää, että jos ite on ihan kuollut niin joku toinenkin sanoo olevansa myös ihan kuollut. Jostain syystä se samassa väsymysveneessäolo naurattaa. Menkää kokeilemaan! Tai lenkille.

5 kommenttia:

 1. Täälki on vähän väsynyt äiti. Ja jostain ihmeen syystä mä olen aina enemmän väsynyt hyvin nukutun yön jälkeen :-/ Ehkä mun elimistö ei ole tottunut nukkumaan 8 tuntia putkeen enää, kun suurimman osan ajasta herään kerran, pari yössä.
  Totuuden nimissä täytyy kuitenkin mainita, että meidän firmassa mut tunnetaan parhaiten sinä tyyppinä, joka on nukahtanut palaveriin ;) - ennen kuin lapsi oli edes pilke isin silmäkulmassa.
  -Karina

  VastaaPoista
 2. Mullapas on sellainen hiano MentalWearin "Äiti on vähän väsynyt" -paita.

  Ennen raskauksia sitä sai nukuttua koko yön putkeen, se pätkäunisuus (joka alkaa siis jo raskausaikana) se on joka väsyttää.

  Nyt kun esikoinen on jo reilun kaksi vuotta, enkä juuri nyt ole raskaana, niin sitä saa jopa nukuttua pidempiä pätkiä, joskus jopa koko yön! Joten ainakin täällä on hieman pirteämpi äiti kuin jokin aika sitten.

  Ehkä siis sielläkin helpottaa joskus?

  VastaaPoista
 3. Vitsi kun se Mentalwearin paita on PERSIKAN värinen, muuten olisin kans hankkinu.

  Siis mua lähinnä ihmetyttää se kun mulla ei edes ole mitään syytä olla väsynyt, Maddekin nukkuu yleensä ihan hyvin! Ehkä mulla on univelan korkojen korot menossa. :O

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä väsymys johtuu siitä, etten saa lapsellisena (?) enää valvoa/nukkua/lepäillä silloin kun haluan, vaan lapsi nukkuu päikkärit ja silloin minun pitää tehdä kotihommia ja illalla nukahtaa niin aikaisin etten minä yksinkertaisesti voi vielä mennä nukkumaan ja aamulla kun nukuttaisi, on poika jo hereillä ja kaipaa seuraa!!!

  T. äiti (jonka esikoinen 13 kk)

  VastaaPoista
 5. Niin, ei oo koskaan enää viikonloppua!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...